sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Lauantain treeniä ja leffailta

Moikka :)

Kuten otsikosta voi päätellä, päädyttiin siippani kanssa eilen leffaan. Enpä siis ehtinyt päivitellä blogia eilen, kuten oli tarkoitus. Mutta käydäämpä tähän väliin lauantaipäivä läpi.

Eilen oli hyvä päivä. Saatiin nukkua pitkään (jopa yhdeksään) ja aamupala syötiin kaikessa rauhassa. Aamupalana oli perinteinen kaurapuuro-, mehukeitto- ja raejuustoyhdistelmä aamuvitamiinien kera. Aina tämäkin vaan maistuu :)



Aamupalan jälkeen suunnattiin salille. Olin shoppaillut Stadiumista uusia treenivaatteita viikolla ja ne pääsivätkin nyt testaukseen. Niken toppi ja pantsit. Ihanat pöksyt ovatkin :)

Pahoittelen kuvanlaatua
Treeni oli suunnitellusti sekalainen. Oikeasti oli selkä-hauis-vatsa päivä edessä, mutta niiden lisäksi päädyin tekemään ojentajat ja pakarat samalla.

Selkä:
Ylätalja eteen
Kulmasoutu kp
Selkäojennukset

Pakarat:
Lonkan ojennus laitteessa
Loitontajat
Maastaveto
(Tämän tein supersarjana eli kaikki putkeen ja pieni tauko väliin)

Kädet:
Keskitetty hauiskääntö
Hauiskääntö tangolla
Ojentajat taljassa
Ranskalainen punnerrus

Vatsat:
Rutistukset laitteessa
Kierrot levypainolla
Hooverit

Oli melkoisen kiva treenata kun ketään ei näkynyt mailla halmeilla :D iHan rauhassa sai huhkia Radio Rockin soidessa taustalla.

Treenin jälkeen kotiin ja ruoanlaittoon. Vuorossa oli lohta, uunijuureksia ja salaattia. Salaatin seassa oliiviöljyä ja auringonkukan siemeniä. Hyväääää... :)


Ruokailun jälkeen hieman lepoa ja siivousta. Tilasin jo jokin aika sitten sisustustarroja, joita ei oltu vieläkään saatu seinään, kunnes eilen. Keittiön pöydän ylle tuli teksti: Home is where your heart is. Tuulikaappiin laitettiin välioven päälle teksti: Tervetuloa Kotiimme.

<3
Alkuillasta istuttiin sohvalla ja päätettiin lähteä leffaan. Olin alunperin suunnitellut käyväni vielä koiran kanssa hieman hölkkäilemässä illasta, joten varasin liput ja lähdin lenkille. Väitän, että vielä jokin aika sitten olisin jättänyt lenkin väliin ja käynyt vain pienellä pyrähsyksellä. Mutta taitaa tämä elämäntapamuutos pikkuhiljaa onnistumaan :) Avuksi motivoimaan olen saanut sykemittarin, jota mieheni ei enää käytä ja siihen on vielä olemassa GPS-sensori, joka mittaa matkaa.

Lenkki ei kovin pitkä ollut:
Aika: 35 min
Matka: 4,13km
Kalorit: 452 kcal

Lenkin jälkeen pikainen suihku ja koska aikaa ei ollut paljon, pyöräytin itselleni protskusta, banaanista ja maidosta nopean pirtelön. Tällä kertaa proteiinina toimi Star Nutritionin Whey-80, joka ei ole läheskään niin makea kuin BSN:n Lean Protein Shake. Makuna Wheyllä tietenkin suklaa. Pirtelö nassuun ja eikun menoksi.

Käväistiin hakemassa varattuna olleet liput ja käytiin lasillisella odotellessa leffan alkua. Itse otin valkkaria lasillisen ja maisteltiin hieman tapaksia. Enpä muista milloin olisin viimeksi juonut alkoholipitoista juotavaa. Viini oli hyvää ja tapksetkin maistuivat.


Leffaevääksi olin ottanut protskupatukan, mutta käytiin myös hakemassa hieman limpparia (lightia tottakai :) ja otin myös extraherkuksi yhden salmiakkitikkarin. Enempää en tarvinnut eikä edes mieli tehnyt :) Tuo Luxus Hazelnut-Caramel on muuten todella hyvänmakuinen protskupatukka. Jonkin verran siinä on hiilareitakin, mutta proteiinia tuosta patukasta löytyy huikeat 32g!

Leffapatukka :)
Tänään sunnuntaina olisi vuorossa hieman oleilua ja illasta taidan päätyä taas lenkkipoluille koiran kanssa. Aurinkokin tuolla ulkona paistaa, joten kaikille aurinkoista sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)