perjantai 19. lokakuuta 2012

Suunnitelmat muuttuivat

Huomenta ja hyvää perjantaita :)

Vaikka otsikko voisikin tarkoittaa jotain maailmaa mullistavaa, niin ei kyse ole muusta kuin eilisen treeneistä, sorry :) Eilen oli tarkoitus mennä kahvakuulaan, mutta töissä alkoi iltapäivällä melkoinen päänsärky, joten päätin jättää väliin, koska se jatkui aina alkuiltaan saakka. En ole mikään särkylääkkeiden käyttäjä ja yleensä nuo pienet päänsärytkin menevät ajan kanssa ohi. Eli lepopäivä oli siis torstai.

Eilinen aamu alkoi uudella ravinnelisällä, soijalesitiinillä. Otin sen vihdoin pohdinnan jälkeen ruokavalioon mukaan ja tulee jatkossa kuulumaan aamupuuron joukkoon. Puuroon tulee mukaan siis 10g soijalesitiinirakeita. Tätähän saa myös nestemäisenä, mutta itselle uskoisin tuon rakenteen olevan parempi.


Aamupala
Maku ei puurossa kovin paljoa muuttunut. Hieman kermaisempi puuron rakenteesta tuli, kun lesitiinin sekoitti puuron joukkoon. Joten ei ainakaan maun kanssa taistelemista ole.
Kannan usein rahkaa ja mustikoita töissä välipalana mukana, jonka syön aina hieman ennen lähtöä. Eilen kaipasin hieman vaihtelua tuohon ja nappasin aamulla jääkaapista mukaan proteiinipatukan.


"Kanelipulla" kahvin kera :)
Leader proteiinipatukkavalikoimaan on tullut uusia makuja ja yhtenä suosikkina on tuo kanelipullan makuinen patukka. Sillä kyllä makeanhimo karkaa kauas. Näissä proteiinipitoisuus on korkea, muistaakseni näissä taitaa olla 25g protskua per patukka! Muitakin ihania makuja löytyy, niitä on jääkaapissa kotona kokonainen valikoima. Erittäin hyviä hillitsemään makeanhimoa, jos sellainen yllättää.

Eilen pidin lepopäivän liikunnasta päänsäryn takia. Onneksi se hellitti iltaa kohti ja kun pääsin koiran kanssa ulos illalla pienelle happihyppelylle se katosi kokonaan.

Rakas avokkini on pitkään haikaillut kunnon kotiteatterin perään. Annoin sitten vihdoin periksi ja päädyttiin ostamaan ne kauheat mötikät koristamaan olohuonettamme. Itse asiassa se olin minä, joka bongasi lehdestä tarjouksessa olleen kaiutinsarjan, joka on valkoinen. Olen aina katsonut kieroon niitä mustia laatikoita, joita en voi sietää. Nämä ovat kuitenkin melkoisen tyylikkäät. Kuvaa tulee kunhan saadaan kaikki paikoilleen.

Aikaisemmin meillä oli musta TV-taso, mutta pieni sisustaja sisälläni alkoi kaivata heti tietenkin valkoista TV-tasoa valkoisten kajareiden kylkeen. TV-taso tuli vihdoin eilen ja sen kasailussa vietinkin loppuillan ja vielä jäi kesken. Se painoi sen verran, etten yksin jaksanut sitä kauheasti siirrellä ja se piuhah****tti vanhan TV-tason takana jäi suosiolla toiselle osapuolelle. Tänään kun menen kotiin niin toivottavasti kaikki on paikoillaan ;)

Kasailua ja kiroilua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)