maanantai 15. lokakuuta 2012

Yhteenveto, viikko 41

Mukavaa maanantaita kaikille!

Viime viikko meni taas hulinalla ohi ja paljon tuli taas liikuttua. Perjantai oli viikon ainokainen lepopäivä, vaikka silloinkin teki mieli lähteä illalla vähintään kävelylle. Pakotin kuitenkin itseni pysymään kotona ja annoin kropan levätä.Viikko 41

Hölkkäilyyn olen vihdoinkin löytänyt pienin kipinän ja ihana huomata, kuinka siinäkin kehittyy niin nopeasti. Aikaisemmin juokseminen tuntui hyvin tuskaiselta, mutta pikkuhiljaa matkaa lisäämällä ja pidempiä pätkiä juoksemalla on kuntokin kehittynyt ja nyt jaksaa jo hyvin :)

Uutena motivaatioruiskeena olen haalinut siippani käyttämättömän sykemittarin itselleni, jonka avulla voin seurailla sykkeitäni lenkin aikana, jotta pysyn mahdollisimman tehokkailla sykealueilla rasvaa polttaakseni. Eilen tosin sykevyöstä pääsi paristo loppumaan, joten en päässyt mittailemaan muuta kuin matkaa ja aikaa, mutta nyt on uudet paristot hommattu ja seuraavan kerran saan sykkeetkin mitattua :)


kuva

Viikon ruokailut sujuivat taas ongelmitta. Lauantaina leffaherkkuna oli salmiakkitikkari proteiinipatukan kyljessä ja muutaman tapaksen söin sekä lasin viiniä jöin ennen leffan alkua. Nämä sallin itselleni :) Viikon lukema vaa'alla oli tänä aamuna -0,8 kg :) Pudotusluvut eivät varmasti tule jatkossakaan olemaan huikeita, sillä pituuttahan löytyy 176cm ja salilla tulee lihasmassaa lisättyä (tai ainakin yritys on kova) viikoittain. Mutta tästä on hyvä jatkaa!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)