keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Salitreeniä ja kaapin täyttöä

Moikka kaikille!

Taas tämä päivä alkaa olla pulkassa. Tuntuu vain, ettei kotihommille ole aikaa, kun pitää juosta salilla ja lenkillä ja kaupassa ja ja.. :) No ehkä niitä sitten taas lepopäivänä, viimeistään viikonloppuna.

Päivän salitreeninä oli vuorossa rinta, olkapäät ja ojentajat. Treenin vedin läpi 50 minuutissa. Tuntui, että jotain jäi puuttumaan, mutta kaiken tein, minkä suunnittelinkin. Sykkeet ei kovin korkealla syystä tai toisesta nousseet, mutta treeni tuntuu kyllä menneen perille. :)

Rinta
Peck Deck
Vinopenkki
Penkki

Olkapäät
Vipunostot alataljassa
Vipunostot sivuille kp
Vipunostot eteen kp
Vipunostot laitteessa

Ojentajat
Ranskalainen punnerrus
Ojentajat taljassa
Yhden käden talja

Tuota viimeistä ojentajaliikettä suosittelen, jos ei ole tullut kokeiltua!! Ottaa hyvin kyllä sinne minne pitää. Bongattiin avokin kanssa tuo täältä ja kummatkin tottakai kokeili heti sitä. Osu ja uppos.

Salin jälkeen ajelin pikaiseen kotiin, vaihdoin ulkoiluvaatteet päälle ja suuntasin koiran kanssa vielä ulos. Kävelylenkin pituudeksi tuli 4 km ja aikaa kului 40 minuuttia.

Lenkin jälkeen päivälliseksi söin naudanliha"kastiketta", täysjyväriisiä ja kasviksia. Lihan olin maustanut chili-valkosipulikastikkeella ja valkosipulitahnalla.


Ruokailun jälkeen suuntasin kauppaan. Kaupasta tarttui mukaan kaurahiutaleet, cashewpähkinät, merisuola, makeutusaine (stevia), chia-siemenet ja soijalesitiinirakeet.


Olen jo jonkin aikaa pohtinut soijalesitiinin lisäämistä ruokavalioon ja nyt vihdoin sain sen ostettua muiden mukana.

Soijalesitiinistä voi lukea muun muassa täältä lisää. Kovin tuntuu olevan suosittu ravinnelisä fitnesspiireissä, joten otetaan kokeiluun aamupuuron sekaan. :) Mahtaako sinulla olla kokemuksia soijalesitiinistä??

Huomenna olisi vuorossa taa kahvakuulaa ja katsotaan, josko pääsisi aamulla ajoissa ylös, ulos ja lenkille ennen töitä. Alan vakavasti harkitsemaan herätysvalon ostamista, sillä aamut ovat vaikeita.

Seuraavaan kertaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)