keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Road Trip ja repsahdus

Moikka,

aamuinen morkkis. Eilen tuli sitten repsahdettua eikä olotila ole ollut kovin hyvä sen jälkeen :( Söin hampurilaisaterian. Hampurilainen, ranskalaiset ja cola siinä nenän edessä nököttivät ja ne söin. Ihan vapaavalintaisesti. Repsahdin kauheassa näläntunteessa. Ei voi kun lyödä päätä seinään ja potkia taas itseni ruotuun. Tänään salille ja hullu pumppi!!

Jos jotain positiivisia asioita haetaan tästä, niin tämä oli ensimmäinen kunnollinen repsahdus. Aikaisemmin herkuttelu on jäänyt melko minimaaliseksi. Ja eikä se ateria kovin hyvä edes ollut, joten enköhän tästä vastoinkäymisestä toivu. Hampurilaisen sisällä oli liikaa majoneesia, ranskalaiset oli kuivia ja cokis oli zeroa. Huvittaa ottaa lightcolaa hamppariaterian kylkeen, mutta säästyivätpä ainakin ne sokerit.

Mutta itse Road Tripin syvempään olemukseen :) Lähdin eilen kaasojeni kanssa suoraan töistä kohti Kouvolaa. Syynä hääpuku. Aikaisemmassa postauksessa olinkin kirjoittanut löytäneeni kaksi ihanaa vaihtoehtoa, joista toisen haluan päälleni hääpäivänäni. Olin kahden vaiheilla, sillä kummatkin olivat ihania ja kummastakaan en mitään moitittavaa löytänyt.

Maanantaiaamuna sitten satuin huvikseni googlaamaan kummankin puvun nimeä. Ensimmäisen kohdalla ei hakutuloksiksi tullut mitään kummempaa, hääliikkeiden sivuja jne. Sitten kirjoittelin toisen mallin nimen hakukenttään. Siinä se oli: Myydään virheettömässä kunnossa oleva, oikean kokoinen, tismalleen sama puku, puoleen hintaan! Joku ehkä saattaa olla sitä mieltä että puku pitäisi olla suoraan tehtaan paketista, mutta kyllä tuossa tuo hinta painoi melko lailla ja puku on pesetetty eikä muutenkaan mitään vikaa.

Äkkiä siis viestiä myyjälle ja toivoin, että puku on edelleen myynnissä. Koko maanantain odotin vastausta ja kahvakuulatunnin aikana se oli tullut. Puku on edelleen myynnissä. Pari tarkentavaa kysymystä vielä myyjälle ja soittoa kaasoille. Myyjä mainitsi, että hieman pukua oli kavennettu ja toinenkin kiinnostunut olisi menossa pukua katsomaan, joten päätimme lähteä heti tiistaina pukua sovittamaan.

Töiden jälkeen nokka kohti Kouvolaa. Matka sujui hyvin, mutta koko päivä töissä oli tuntunut ikuisuudelta eikä kello liikkunut mihinkään. Puoli kuuden aikaan oltiin Kouvolassa. Puku sovitukseen ja peilin eteen.

Se istui <3 Se oli taas yhtä kaunis kun se oli aikaisemminkin ollut sovitettaessa vastaavaa liikkeessä. Muutostyöt saivat istumaan sen itseasiassa paremmin kuin liikkeessä ja myyjä oli vielä ompeluttanut napit laahuksen nostoa varten. Puku lähti Kouvolasta mukaan ja ajatus siitä, että hääpuku oli löytynyt, on edelleen epätodellinen :)

Tämän enempää en paljasta ;)


Nälkä oli mieletön tässä vaiheessa ja päädyimme pikaruokalaan ja söimme sitten todennäköisesti puolet päivän kaloreista siinä yhdeltä istumalta. Ärsyttää vieläkin..

Nyt vain puvun kanssa alan todennäköisesti panikoimaan, että se istuu varmasti myös heinäkuussa. Pitää käydä sitä välillä sovittelemassa, niin tietää mitä pitää tehdä ;) Vein sen samantein piiloon vanhempieni luokse, ettei sulhanen sitä näe ennen kuin vasta alttarilla :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)