torstai 1. marraskuuta 2012

Jalkatreeniä ja iltalukemista

Moikka,

eilisen ahdistus kaikonnut mielestä ja nyt mennään taas täysillä eteenpäin. Sain tehtyä eilen taas hyvä jalka- ja vatsatreenin salilla töiden jälkeen, vaikka alkuun tuntuikin, ettei lähde liikkeelle millään. Testasin myös ensimmäistä kertaa yhden jalan prässiä ja siinä löytyikin taas ihan uusia ulottuvuuksia treenaamiseen :) Tekemiseen joutuu keskittymään aivan erilailla. Testasin myös uutta kyykkylaitetta, joka sekin oli kivaa vaihtelua normitreeniin.

Jalat
Kyykky laitteessa
SJMV
Jalkaprässi
Polven ojennus
Lonkan ojennus laitteessa
Yhden jalan prässi
Loitontajat
Lähentäjät
Pohkeet prässissä
Pohkeet omalla painolla

Vatsat
Kylkirutistukset kp
Rutistukset laitteessa
Rutistukset levypainon kanssa
Kierrot levypainolla
Hoover

Hyvä treeni, parempi mieli

Salilta lähtiessa soitin kotiin ja kysyin mitä kaupasta tarvitsee tuoda. Meillä on pääsääntöisesti sellainen jako, että minä käyn kaupassa. Eipä tule ostettua mitään turhaa ;) Yllätyksekseni kaupassa oltiin jo käyty ja ruokakin oli tuloillaan.

Pääsin kotiin ja siellä odotti poronkäristys <3 Ihanaa. Oli kyllä niin hyvää ja kivaa vaihtelua taas normaaliin. Voitahan siinäkin valmistuksessa oli käytetty, mutta kun kohtuudella syö ja täyttää lautasta salaatilla, niin kaikki kelpaa, eikö? :)

Tiistain Kouvolan reissulla oltiin käyty tyttöjen kanssa myös pikaisesti kaupassa ja matkaan oli tarttunut minulla hieman iltalukemista itselleni tulevaa kesää ajatellen. Uusi Häät ja Juhlat - numero oli ilmestynyt ja tarttui sieltä toinenkin lehti. :)Kaupasta mukaan eksyi myös suklaalevy, joka normaalista poiketen oli tummaa. Tästä tuli kuitenkin syötyä vain yksi ainokainen pala, loput odottavat jääkaapissa seuraavia pieniä herkkuhetkiä :)

Näistä lehdistä voi suosiolla pukusivut ohittaa, kun sellainen löytyy jo <3 Seuraava suurempi huolenaihe onkin sitten varmaan sormus. Yhden ihanuuden löysin jo, mutta sen muoto osoittautui hieman erilaiseksi kun kuva oli antanut ymmärtää. Todennäköisesti teetämme sen mieleisen :) Kihlasormukseni kun on flakka-mallinen, joten siihen ei mikä tahansa pariksi käykään.

Nythän näitä hääpostauksia alkaakin sitten satelemaan pikkuhiljaa :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)