lauantai 10. marraskuuta 2012

Ruokaa ja treeniä

Moikka moi!

Tämän lauantain liikunnat ja siivoilutkin jo hoidettu. Loppupäivä vielä edessä, mitäköhän sitä keksisi... Voi olla, että lenkkipolut vielä kutsuu, jos jaksaa :) Miten teidän lauantai on lähtenyt käyntiin?

Omani starttasi aamuyhdeksältä käyntiin aamupuurolla ja isolla kupilla kahvia. Arkiaamuisin en jaksa keittää kotona kahvia, vaan juon aina ensimmäisen kupin töissä. Siksi viikonloppuaamut onkin niin ihania, kun saa aamukahvin juoda kaikessa rauhassa kotona. Aamukahvista on tullut tapa ja se onkin aina pakko saada. Muuten tulee joutua melko vähän kahvia, iltapäivällä ehkä kupillinen.

Aamurutiinien jälkeen suuntasin salille ja vuorossa oli yläkroppaa. Hyvällä sykkeellä tuli taas treeni tehtyä ja poljin vielä treenin perään 30 minuuttia kuntopyörää. Jesh! Treeni kesti kokonaisuudessaan puolitoista tuntia, joten kaloreita tuli kulutettua ihan kiitettävästi näin lauantaiaamuun. :)

Salin jälkeen palkkari naamaan ja kotia kohti. Kanaa oli valmiina jo paistettuna jääkaapissa, joten heitin pastat kattilaan ja kokosin itselleni salaatin. Mukaan hieman raejuustoa, oliiviöljyä ja auringonkukansiemeniä Hyvää ja helppoa, ei tän gourmeeta tarvii olla :) Ihania nuo miniluumutomaatit tällä hetkellä!!


Edellinen postaus liittyikin proteiinipatukoihin ja taisin loppuun mainita, että pienimuotoinen kokeilu oli käynnissä. Tässä tulee nyt sitten lopputulosta, joka taitaa kaivata vielä hieman jatkokehittelyä:

Homemade protein bar
Eihän se esteettisesti nyt kovin kaunis ole, mutta hyvää se kuitenkin oli :) Laitanpas tähän ohjeen, jos haluatte testata/muokata:

Homemade protein bars

1 murskattu banaani
50g kaurahiutaleita
2dl proteiinijauhetta oman maun mukaan
1dl maitoa
30g maapähkinävoita
5g kookoshiutaleita

Kaikki ylläoleva siis yhdeksi mössöksi ja pakkaseen. Ravintoarvot tässä ovat seuraavanlaiset riippuen jakaako massan neljään vai viiteen osaan:
Että sellainen kokeilu :) Melko onnistunut, mutta kaipaa ehkä hieman muutosta. Netistä löytyy hurjasti erilaisia ohjeita näille ja tässä yksi sellainen hieman varioiden. Ei huono ollenkaan.

Olettekos te kokeilleet koskaan tehdä itse? Onnistuiko?

Eilen illalla teki mieli hieman jotain hyvää ja kaupasta tuli mukaan pari omenaa. Hedelmiä tulee harvakseltaan syötyä tätä nykyä ja ovat silloin tällöin ihanaa vaihtelua ja herkkua. Sekoitin iltarahkaani normaalin mehukeiton ja vehnäleseen sijasta pilkotun omenan ja chia-siemeniä. Hyvää oli taas kerran, hieman erilainen herkku :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)