torstai 29. marraskuuta 2012

Uusi luuri ja vapaapäivää

Heiphei!

Uusi työluuri has arrived. En osaa sitä vielä käyttää, nokialainen kun on :D Samppa on pyörinyt taskussa jo yläasteesta asti, joten vaatii taas hieman totuttelua siirtyä taas nokialaiseen.

Miten tätä käytetään!?!?
Ottihan se kuvan :D

Keskiviikon treeninä oli vuorossa ylävartaloa ja keskityin treenissä olkapäihin ja käsiin. Selkää tein ylätaljan verran ja ojennukset. Vatsoja tuli myös tehtyä treenin loppuun.

Olkapäät
Vipunostot sivuille
Vipunostot eteen
Takaolkapäät laitteessa
Pystysoutu kp
Alataljasoutu (vai mikä liekään :D )

Kädet
Ojentajat taljassa
Ranskalainen punnerrus
Yhden käden ojentajat taljassa
Hauiskääntö kp
Hauiskäänyö taljassa
Scott-penkki

Vatsat
Rutistukset laitteessa
Rutistukset maassa
Kierrot levypainolla

Itse salitreeni kesti pari minuuttia vajaan tunnin ja päälle vielä puolen tunnin intervallipyöräilyt. Erityisen tyytyväinen olen itseeni ja taputan olkapäälle itseäni, sillä oli hyvin lähellä etten jättänyt väliin. Pientä päänsärkyä oli töissä havaittavissa ja väsymystä, mutta kotiinpäin ajallessa onneksi ymmärsin kurvata kohti salia ja kyllä kannatti! Olkapäät on kyllä tänään olleet ihan kivasti jumissa. Eilinen treeni meni siis perille = Success!

Tuli muuten niistä tiistaisista opiskelukaverin kommenteista mieleen, että mittaanpas huvikseni hieman, onko muutosta tullut. Olen mittoja ottanut syyskuun puolessa välissä ja muutosta on kyllä tapahtunut, vaikka oma silmä ei sitä näe :o

Lantio -4 cm
Reisi (vasen) -4 cm
Vyötärö -6cm
Rinta -2cm
Hauis levossa -2cm

Happy Happy Joy Joy!!!

Tänään on vietetty lepopäivää ja tähän pitää jotenkin erikseen asennoitua nykyään. Jotenkin niin kummallista ettei "tarvitse" liikkua. Olisinhan toki voinut tänään ihan hyvin mennä vaikka salille mutta antaa kropan levätä, jotta se kehittyy ;)

Kyllähän kävin koiran käyttämässä ja taas innostuttiin lumen tulosta, joka talvi sama juttu. Ei uskoisi tuotakaan otusta 3,5-vuotiaaksi, kun loikkii menemään intopiukeena ympäriinsä.

Hrrrr.. kylmä

Vielä rauhallinen :D

Huomenna vuorossa työpaikan pikkujoulut, ja ruokailujen suhteen hieman vapaampaa. Toivottavasti jaksan vain lähteä aamuaerobiselle, siinä tulee olemaan huomisen liikunnat.

Heippis ja huomenna jo perrrjantai! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)