perjantai 2. marraskuuta 2012

Synttärilahjan metsästystä ja leipomista

Huomenta!

Niin se on taas perjantai. Huimaa vauhtia nämä viikot menee. Tänään olisi vuorossa kummityttöni 4-vuotissynttärit ja siihen päälle lähden vielä viettämään iltaa vanhojen ihanien työkavereideni kanssa. Haasteellinen ilta siis edessä :) Ajattelin syömisen suhteen ottaa hieman rennommin tänään, mutta ihan hullutteluksi en pistä. Katsotaan huomenna mikä on kokonaissaldo ja minkälainen morkkis siitäkin syntyy :D

Eilisilta meni sitten metsästäessä lahjaa kummitytölle. Voisi kuvitella, että isossa lasten lelukaupassa löytäisi lahjan nopeasti, mutta valinnanvaraa on vaikka kuinka ja yhtään lahjan metsästämistä ei helpota se, että tyttö perheensä kera kävelee kaupassa vastaan :) Satuttiin tosiaan törmäämään heihin kaupassa ja siinä sitten ihmeteltiin melkein kaikki hyllyvälit läpi, mitä joulupukilta toivotaan lahjaksi. Onnistuin kuitenkin löytämään lahjan loppujen lopuksi perheen lähdettyä ja päästiin taas eteenpäin.

Käytiin viereisessä urheiluliikkeessäkin pyörähtämässä ja siellä oli taas kaikkea ihanaa treenivaatetta tarjolla. Päädyin kuitenkin ostamaan vain alerekistä Röhnishin pitkähihaisen, jolla oli hintaa vain 15€!

Kotiin päästyä aloin leipomaan illanistujaisia varten. Ne tulevat olemaan nyyttärien tapaiset, joten jokainen tuo mukanaan jotain syötävää. Päätin tehdä kasvispiirakan, jota olen joskus aikanaan muutaman kerran tehnyt ja se mikä tekee siitä aivan mielettömän herkullisen, on Viherpippuri Koskenlaskija, nams :)

Uunista otettu kasvispiirakka
 Tiedän, että tuo on hyvää, mutta koemaistajaksi "uhrautui" avokkini :) Ehkä tänään otan pienen palan illalla.


Ehdin käydä töiden jälkeen tänään salillakin. Eilinen rinta-olkapää-ojentaja treeni meni huomattavasti paremmin kun viime kerralla. Tein sarjat ja toistot hieman lyhyemmillä tauoilla, joten uskon tuon vaikuttaneen osaksi. Viimeiset dipit nousivat irvistäen, joten ehkä se jotain kertoo.

Eväsrahka töissä

Eilistä poronkäristystä, perunamuusia ja salaattia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)