lauantai 3. marraskuuta 2012

Synttäreitä ja syöpöttelyä

Eilinen ilta meni sitten syödessä aika lailla. Aikaisempaan elämään nähden kuitenkin pysyin ihan kohtuudessa, mutta silti olo oli illalla hyvin hyvin pöhöttynyt ja tänään onkin sitten menty melko niukalla linjalla.

Eilen suuntasin kummityttöni 4-vuotiskemuihin ja tarjolla oli makeaa mahan täydeltä. Olin asennoitunut jo siihen, että jonkin verran tulee naposteltua ja olin myös suonut itselleni sen.

Oli erilaisia muffinseja, minipizzoja, karkkia, suklaamakeisia... Tällaisen saldon keräsin itselleni lautaselle. Tämän lisäksi kakkua tuli syötyä pieni siivu.


Synttäreiltä suuntasin suoraan viettämään iltaa vanhojen, ihanien työkavereideni kanssa. Olemme yvin pystyneet pitämään yhtä, vaikka kaikki ovatkin jakautuneet ympäri ämpäri. Porukka oli tällä kertaa pieni, mutta sitäkin tiiviimpi. Ihana oli nähdä tyttöjä <3

Illanistujaiset olivat nyyttärityyliin ja itse olinkin torstaina tehnyt kasvispiirakkaa. Paljon oli tarjolla kaikkea hyvää ja hieman tulikin maisteltua niitä, mutta hyvin lautanen täyttyi kuitenkin salaatilla :)

Sieni-feta -piirakkaa

Salaattitarpeita

Mokkapaloja
Istuttiin iltaa, nautiskeltiin toistemme seurasta ja naurettiin.


Lähdimme myös käymään hieman humpalla, pitihän sitä nyt päästä tyttöporukalla tanssimaan :) Taisi tulla kulutettua kalori tai kaksi taas joratessa :D Ihan hyvä niin, kun tuli syötyäkin ihan kiitettävästi. Vesilinjalla pysyin kuitenkin koko illan, joten pointsit kotiin siitä.

Tämä päivä onkin mennyt pihatalkoiden parissa ja haravan varressa on tullut heiluttua useampi tunti. Alkuillasta kävin koiran kanssa pitkällä lenkillä sumun keskellä. Teki kyllä niin hyvää eilisen jälkeen lähteä liikkeelle ja polttoainetta ainakin löytyi lenkkeilyyn! Matkaa kertyi 5,8km ja aikaa kului noin 50 minuuttia. Lenkit koiran kanssa ovat aina hieman hitaita, vaikka välillä hölkkäilläänkin eteenpäin, mutta uroskoiralla tuo pysähteleminen on takaraivossa... Hieman raskasta lenkkiseuraa välillä, mutta silti se karvainen otuskin tykkää juoksennella :)

Lenkin jälkeinen tankkaus: Protsku-banaanipirtelö ja pähkinöitä
Nyt taas takaisin ruotuun eilisen humputtelun jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)