sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lihaskipua

Huhheijaa.. Perjantain jalkatreeni tehnyt selvästi tehtävänsä. Reidet ja pakarat aivan totaalisen jumissa, vaikka kuinka on yrittänyt venytellä. Olen siis tehnyt jotain oikein kun näin tuntuu ;) Venyttelin eilen muutamaankin kertaan jalkoja, mutta edelleen on jumissa. Olisin tänään käynyt muuten vetäsemässä HIITin heti aamusta, mutta oli ehkä parempi ratkaisu jättää väliin, jos kävisi sitten myöhemmin tekemässä reippaan kävelylenkin.

Eilen oli vuorossa salilla ylävartaloa. Jälleen hyvä treeni takana ja melkein koko ajan sai yksin treenailla.

Keskitetty hauiskääntö
Mukana salilla on välillä omaa musiikkia vaihtelun vuoksi. Välillä on ihan kiva kuunnella vain ympärilta kuuluvia ääniä ja taustalla pauhaavaa radiota, mutta silloin tällöin otan mukaan oman soittimen. Näin kerran yhdellä tytöllä kätevän "vyölaukun", kompaktin ja toimivan oloisen ja sitä metsästelinkin jonkun aikaa, kunnes bongasin sen henkkamaukan sivuilta! Hyvä ostos on ollut. Pysyy paikoillaan ja mukaan saa kaiken tarvittavan esimerkiksi lenkille. Varsinkin kesäisin, kun ei taskuja välttämättä housuistakaan löydy :)

"Vyölaukku" : H&M , Pants: Nike
Itse salitreenin jälkeen kävin vielä tekemässä puolen tunnin intervallitreenin kuntopyörällä. Kokonaisaikaa kulutin salilla tunnin ja 35 minuuttia, not bad at all ;)


Vasemman puoleisessa kuvassa ihana David Collectionin huppari, jonka olen joskus muutama vuosi sitten saannut tädiltäni joululahjaksi ja löysin sen jokin aika sitten kaapin kätköistä.

Iltapäivästä lähidn hieman treenailemaan koiran kanssa tottelevaisuutta lähellä sijaitsevalle treenikentälle ja kyllä toinen taas nautti <3 Ikää hurtallamme on nyt reilu 3,5 vuotta ja reilut kolme vuotta toisen kanssa on nyt tullut treenattua enemmän ja vähemmän. Alla kuva viime vuoden itsenäisyyspäivältä.


Lauantai-ilta oli leffailta ja päädyttiin katsomaan Precious, vuodelta 2009. Melko raskasta katsottavaa, mutta hyvä elokuva.

Josko tänään sitten ihan oleilua, ehkä hieman shoppailua (maybe ;P ) ja myöhemmin kävelylenkkiä..

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)