keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Hyvää päivää :)

Heippis!

Tämä viikko on alkanut mahtavasti! Energiaa on vaikka muille jakaa ja treenit sujuu hyvään malliin. Hieno fiilis kaiken kaikkiaan :) Toivottavasti sama energia jatkuu vielä loppuviikon, onhan tässä päiviä jäljellä ;)

Tiistaiaamuun heräsin valonsarastukseen 5:15 ja puoliunessa puin lenkkikamat päälle, nappasin koiran mukaani ja lähdin reippaalle puolen tunnin kävelylenkille. Ai että teki hyvää! Lenkin jälkeen puuroaamiainen lisukkeineen ja eikun töihin.

Vaikka aamuheräämiset ovatkin pientä pakkopullaa välillä, niin tykkään kuitenkin mennä ajoissa töihin, sillä hyvillä mielin voi kolmen aikaan jo lähteä töistä, kun on ennen seiskaa jo istumassa koneen ääressä :) Olen nyt reilut puolitoista vuotta tehnyt toimistotöitä ja sitä ennen tuli tehtyä vuorotöitä useampi vuosi enkä tällä hetkellä ainakaan takaisin vaihtaisi. Vapaaillat ja viikonloput ovat vanhalle vuorotyöläiselle luxusta, vaikka joskus tekisin mieli jäädä nukkumaan, varsinkin jos mies jää nukkumaan :) Kun oma kello soi, niin herra vain kääntää kylkeä :D

Töiden jälkeen suuntasin salille ja vuorossa oli yläkroppaa. Eilinen oli käsi- ja olkapääpainotteinen, tein kuitenkin myös selkää ja rintaa. Painottelen tässä treenissä hieman eri lihasryhmiä kahtena päivänä viikossa ja toisena päivänä teen hieman pidempiä toistoja.

Eilisessä treenissä viparit poltteli taas kivasti olkapäitä ja osan liikkeistä tein hieman liian suurilla painoilla vaihtelun ja virkistyksen vuoksi. Hyvän treenin perään tein puolen tunnin intervallitreenin kuntopyörällä. Hiki tuli kyllä hyvin pintaan :) Mahtavaa!!

Hyvän treenin jälkeen kaupan kautta kotiin ja kokkailemaan. Tänään vuorossa oli mozzarellakanaa, kasviksia ja salaattia. Olisihan tuon kanankin voinut tehdä tietysti ilman mozzarellaa, mutta teinpä silti sen kanssa ja oli hyvää. Mozzarella oli 17 %:sta, joten ei sitä kaikkein rasvaisinta. Kylkiäisenä kasviksia ja salaattia. Namskis!!

Päivällinen

Loppuilta menikin leppoisasti sohvalla makoilleen ja uusinta Fit-lehteä selailleen, joka postilaatikkoon oli tipahtanut. Hyviä artikkeleita taas jälleen ja niihin pitääkin syventyä mahdollisimman pikaisesti.

Iltapalalla perusrahkan sekaan pilkoin banaanin, Pieni vaihtelu piristää :)

2 kommenttia:

  1. Persimonit käy myös ihan älyttömän hyvin rahkan joukkoon, suosittelen :)

    VastaaPoista
  2. Pitää testata! Pitää tunnustaa, etten ole ikinä testannut persimoneja, mutta tässä on niin monta kommenttia kuullut niistä, joten pakko testata :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)