torstai 22. marraskuuta 2012

The Lepopäivä

Pyhitä lepopäivä. Sen olen tehnyt tänään.

Totaalikieltäytymiseen en pysty, karvakaveri pakottaa liikkumaan päivittäin, mutta aamuinen kävelymme mentiinkin sitten herran ehdoilla haistellen ja ihmetellen lähikortteleiden kulmia. Eli en kutsu tätä edes liikunnaksi ;) Muuten onkin sitten lenkkeily ja saleilu jääneet tänään pois ja vietetty on lepopäivää näin torstaina. Töistä päästyäni otin pinon postiin tipahtaneita mainoslehtiä ja heittäydyin sohvalle niitä selailemaan, josko joululahjavinkkejä löytysi. Yhden yhtä en ole vielä ostanut ja kohta tulee jo kiire!! Kuukausi ja kaksi päivää niin on jo joulu! Aapuva!

Kuvan laatu sucks...

Eilen oli aerobisen vuoro ja kävin illalla tekemässä vajaan 7 kilometrin lenkin. Tarkoitus oli juoksennella ainakin suurin osa matkasta, mutta työpäivä oli vienyt sen verran mehuja, että piti vaihtaa kävelyyn. Tunti siinä illasta vierähti ja sen vietin kyllä mieluummin lenkkipolulla kuin sohvalla :) Välillä nämä lepopäivät tuntunvat ikuisuudelta, tuntuuko teistäkin?? Tekisi mieli lähteä vaikka kävelylle, mutta pakko on antaa kropan levätä vähintään kerran viikossa.

Lenkille lähdössä
Iltapalaksi rakas avokkini teki meille paistetulla kananmunalla höystettyjä leipiä <3 Omiini tuli ruisleivälle kinkkua, tomaattia ja paistettu kananmuna. Hyvää :) Yhden extra kananmunan söin vielä sellaisenaan päälle. Leipää tulee nykyään harvoin syötyä, joten tämä oli todellista luksusta ja ihanaa vaihtelua. Ennen tuli syötyä leipää enemmänkin, ruisleipää lähinnä ja viipaleita saattoi mennä useita päivässä. Nykyään leipävarastot ovat avokin käytössä ja itsellä ne ovat vain pieniin herkutteluhetkiin tarkoitettu :) Eilen illalla oli pieni sellainen :)

Iltapala
Kuinkas te vietätte lepopäiviänne?

2 kommenttia:

  1. Ai hitsin vitsi, on jo pitkään tehnyt mieli kananmunia ja nyt näin tuon kuvan. Eli tiedän jo yhden tuotteen mitä huomenna kaupasta ostan :D

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)