lauantai 24. marraskuuta 2012

Viikonlopun aloitusta

Moikka moi!

Takana mahtava perjantai kaikin puolin! Aamu alkoi taas jälleen 5:15 aamureippailuun. Tuli muuten ostettua viime viikonloppuna herätysvalo, joka on ollut nyt testissä tämän viikon ajan. En osaa sanoa onko vain päänsisäisiä luuloja vai auttaako se oikeasti heräämisessä näihin pimeisiin päiviin. Mutta olo on tuntunut pirteämmältä kellon soidessa ja olen yleensä herännyt valoon, en vasta ääneen.

En raaskinut ostaa kalleinta mallia heti, sillä en tiedä onko tästä oikeasti apua, mutta tämä malli toimii oikein hyvin ja ehkä joskus panostan parempaan malliin, jos kokeilu osoittautuu toimivaksi :)

Kuva

Aamu siis starttasi reippaalla puolen tunnin kävelylenkillä koiran kanssa. Tämä oli jo viikon kolmas aamuaerobinen!! Hyvä minä! Pirteänä suuntasin aamupalan ja tälläytymisen jälkeen töihin, joka oli jälleen palaveritäyteinen, kuten on koko viikko ollut. Viikosta selvitty kuitenkin ehjin nahoin :)

Töiden jälkeen suuntasin salille ja vuorossa oli jalka- ja vatsatreeni. Otin niin isot painot käyttöön kun vain tästä tytöstä lähti irti ja treeni oli ihan mahti! Toistomäärät pyörivät normaalia pienemmissä (6-8), mutta painoja oli sitäkin enemmän ja voin sanoa, että nyt tuntuu :D En tiedä miten päin olisin, kun pakarat huutaa joka asennossa..

Jalat
Kyykky
Jalkaprässi
SJMV
Yhden jalan kyykky
Reiden ojennus
Lonkan ojennus
Loitontajat
Lähentäjät
Yhden jalan prässi
Pohkeet prässillä

Vatsat
Rutistukset laitteessa
Rutistukset maaten
Kierrot levypainolla
Kyljet kp

Salin portaat tuotti hieman tuskaa niitä alas kävellessä treenin jälkeen ;)

Kotona odotti ruoka valmiina, ihanaa :) Onneksi tässä taloudessa jaksaa joku muukin välillä tehdä ruokaa. Syömisen ja pienen lepohetken jälkeen lähdin noukkimaan paketin postista (sisällöstä ehkä vielä lisää :) ja suuntasin hakemaan ystäväni töistä. Olimme menossa samaa matkaa istumaan iltaa yhteisten ystäviemme luo. Hieman aikaa kuluttaaksemme kävimme ostamassa hieman purtavaa kaupasta, itse ostin iltapalatarvikkeet matkaan, mukaan lähti omena, rahka sekä saksan- ja cashewpähkinöitä :) Niin ja Pepsi Max ;)

Nyt nautin rauhassa aamukahvia ja vapaasta aamusta ja kohta on suuntana sali. Loppupäivä onkin ihan auki. Mitäs teidän lauantaihin kuuluu?


Ihanaa lauantaita! :)

2 kommenttia:

  1. Aika tehokkaan kuuloinen jalkatreeni sulla :)

    Voi kun joku kokkais minullekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits :) Vähän fiiliksen mukaan mennään jalkatreenin suhteen ja vaihtelee melko lailla isot liikkeet joka kerta. Ei pääse ainakaan lihakset tottumaan tiettyyn rutiiniin :D

      Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)