tiistai 13. marraskuuta 2012

Yhteenveto, viikko 45

Moikka!

Kääk! Alkuviikko mennyt huimaa vauhtia ja jäi maanantainen yhteenveo kokonaan välistä :o Joten yhteenvetoa viime viikosta tulee nyt tässä.

Vko 45

Viime viikko oli liikunnan osalta runsaslukuinen. Yhtään varsinaista lepopäivää ei ollut ja tämäkin kävi jälleen aivan huomaamatta vahingossa. Liikunta on vaan niin kivaa :) Ihanaa, että on löytänyt taas vihdoin liikunnan ilon!! Salikertoja tuli neljä täyteen ja muutin treeniä nyt ainakin hetkeksi kaksijakoiseksi. Sillä mennään jonkin aikaa, kunnes taas kaipaa muutosta :) Tuntuu sopivan ainakin itselleni ihan hyvin. Pudotusta viime viikkoon -0,4 kg, JEI!¡!¡!! :) Pitäisköhän sitä tulevana viikonloppuna heittää kehiin kahden kuukauden saavutukset?? :)

Polarin luvut :)

Sunnuntaina kävin tekemässä ensimmäisen HIIT-treenin, jonka yritän nyt saada viikkoon mahdutettua, sen verran hyvä treeni oli tuo sunnuntain kokeilu :) Tarkoituksena tehdä treeni samanlaisena joka kerta ja katsoa miten kehittyy. Spurtteja voi sitten öisäillä kunnon kehittymisen myötä. :) Suosittelen testaamaan!

Ruokailut menivät viikolla melko lailla suunnitellusti. Sunnuntaina isänpäivälounaalla tuli syötyä kakkua pala, joka aiheutti vatsakivun.. Vatsaa alkoi vääntämään pian kakkua syötyä ja olo oli pitkään tukala. Ei siis kannattanut.

Mitä sitten maanantaihin? Lepopäivää :) Pidin sitten heti maanantaille lepopäivän, ihan hyvää teki. Koiran tietysti käytin aamulla, mutta niitä lyhyitä tyhjennyslenkkejä en laske mukaan. Ajatuksena alunperin oli tarkoitus käydä tekemässä jalkatreeni maanantain, mutta töiden venyessä totesin, että parempi pitää viime viikon rehkimisen jälkeen välipäivä. Lihaksethan kasvaa levossa ;)

Veikka tästä viikosta tulevan vaikean, työt stressaa ja tuntuu vaikuttavan omaan jaksamiseen pikku hiljaa :/ Ikäviä asioita edessä, mutta nekin on pakko hoitaa ja käydä läpi. Tämän viikon jälkeen toivottavasti helpottaa.

Sellaista viime viikosta, uutta putkeen :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)