keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Viikko puolessa välissä

Mihin nää päivät hurahtaa? :o Nyt jo keskiviikko. Ja ajatelkaas, vajaa kuukausi enää jouluun. Joko on koti valmis joulua varten? Onko lahjat jo hankittu? Joko on joulumenu suunniteltu? Ei, ei ja ei :D Koti ei tule todennäköisesti saamaan jouluilmettä sen kummemmin eikä kotona tule jouluruokaa syötyä, sillä suuntaamme jouluksi Keski-Suomeen. Joululahjahankinnat tehdään todennäköisesti viime metreillä pienessä paniikissa.

Mutta nyt itse asiaan eli alkuviikkoon. Maanantaina oli vuorossa jälleen jalkatreeniä ja vatsoja ja edelleen oli muistissa perjantainen huipputreeni. Tällä kertaa toistomäärät olivat suurempia, ehkä seuraavalla kerralla taas ;)

Jalat
Box-kyykky
Kyykky
Jalkaprässi leveänä
SJMV
Lonkan ojentajat
Yhden jalan prässi
Pohkeet prässissä
Loitontajat
Lähentäjät

Vatsat
Rutistukset laitteessa
Rutistukset maaten
Kierrot levypainolla
Kyljet käsipainolla

Treeni kulki hyvin ja sain hyvin irti itsestäni. Tajusin vasta nyt, että uudessa kyykkylaitteessa saa tehtyä myös Boxeja ja siitä se ajatus sitten lähti. :) Kyllä tuntui taas! Kuten olen joskus aikaisemminkin maininnut, jollain sairaalla tavalla tykkään "rääkätä" itseäni jalkatreenillä. :D

Tein taas jälleen yhdeksi suosikiksi noussutta yksinkertaista ja helppoa "kaalilaatikkoa". Suurta herkku tällä hetkellä ja niin vaivatonta :)Tiistaina vuorossa oli aerobinen päivä ja aamu alkoikin reippaalla puolen tunnin kävelyllä koiran kanssa. Ihana herätys päivään. Saa nähdä miten näiden aamulenkkien käy, kun lunta alkaa tulemaan ja mittari näyttää 20 astetta pakkasta? :/ Noh, asennoitumiskysymys, vaikken tykkääkään kylmyydestä.

Aamupala: Kaurapuuroa mansikoilla ja soijalesitiinillä + raejuustoa

Töiden jälkeen suuntasin opiskelukaverini kanssa syömään ja lautaselle päätyi alkupalaksi tulista tomaattikeittoa ja tämän jälkeen ceasarsalaatti, joka ei ko. paikassa ollut kovin kummoinen. Parempiakin olen syönyt. Oli kuitenkin ihana nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia :) Häihin hän ne puheet suurimmaksi osaksi kääntyivät. Oli kiva kuulla, että olin kuulemma laihtunut sitten viime näkemän, edellisestä kerrasta taitaa olla pari kuukautta. En itse sitä huomaa, joten kiva, jos muut huomaavat :)

Trefien jälkeen suuntasin kotiin, koiran otin remmin toiseen päähän ja lenkille. Hyvä lenkki tehtiinkin, aikaa kului noin 50 minuuttia ja matkaa kertyi vajaa 7 kilometriä.

Nyt iltapala nassuun ja unille, että taas jaksaa! :)

Rahkaa, 100g mehukeittoa, 15g chia-siemeniä
-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)