maanantai 26. marraskuuta 2012

Yhteenveto, viikko 47

Moikka moi!

Hieno viikko takana kaikin puolin :) Erittäin onnistunut niin liikunnan kuin ruokailujen suhteen ja muutaman kerran onnistunut välttämään kiusauksetkin viikonlopun aikana, jotka tuotiin suoraan nenän eteen ;)

Vko 47
Salitreenejä kertyi viime viikolle suunnitellut neljä ja perjantain treeni oli kaikista huipuin! Paras jalkatreeni pitkään aikaan ja kyllä tuntui ja tuntuu edelleen :) Aamuaerobisia sain tehtyä kolme, reippaita kävelyitä kaikki. Lisäksi pari muuta aerobista sekä pari intervallitreeniä salitreenien päälle. Kaiken kukkuraksi kaksi lepopäivää viikkoon :o. Näitä viikkoja lisää!! Energiaa kuin pienessä kylässä ja tuntuu niin mahtavalta huomata kuinka paljon tuleekaan liikuttua ihan huomaamattakin :) Liikunnan iloa parhaimmillaan!!

Aamuaerobiset on lähteneet pikku hiljaa sujumaan ja herääminen hei wake-up lightin hankkimisen jälkeen ole tuntuneet niin kamalilta kuin aikaisemmin. Saa herätä valon sarastukseen eikä totaaliseen pimeyteen. Näillä melko kuivilla keleillä on ollut vielä ihan kiva lähteä kävelemään aamusta koiran kanssa kun muut vielä nukkuvat kodeissaan.

Polarin yhteenveto
Ruokailujen suhteen onnistuin viime viikolla myös, hyvä minä!! Ei lipsumisin tapahtunut ja viikonloppuna eteeni sattuikin jos jonkin moista houkutusta, mutta pysyin lujana. Voin sanoa, että hieman erilaiset leffaherkut meillä avokin kanssa:

Pari olutta ja sipsiä vs. protskupatukka ja kourallinen pähkinöitä
Hampurilaisateria vs. rahkaa leseillä ja mehukeitolla

Arvatkaas kummatkin oli mun? :D

Painoa pudonnut tähän mennessä yhteensä 4,4 kg, tahti on maltillinen, mutta tasaista pientä pudostusta on koko ajan ja tätä uutta matkaa onkin kuljettu vasta reilut pari kuukautta :) Hiljaa hyvä tulee. En olekaan missään vaiheessa odottanut suuria numeroita, sillä treenattua tulee kuitenkin ahkerasti eikä kiloja kuitenkaan ole pudotettavana kovin paljon. Jos tästä alle seitsemän kympin pääsisi alkuvuodesta niin olisin kovin kovin tyytyväinen :) Kiinteytystä tämä kroppa kaipaisi kuitenkin kaikkein eniten.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... Mukavaa ja liikunnan täyteistä viikkoa! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)