maanantai 5. marraskuuta 2012

Yhteenveto, viikko 44

Heippa ja huomenta!

Taas yksi viikko pulkassa ja se sisälsikin liikuntaa, lepoa, repsahduksen ja harkittua herkuttelua. Tiistaisen Kouvolan reissun yhteydessä tapahtunut repsahdus ei ollut mitenkään suunniteltu ja sekös harmittaa edelleen. Lähinnä ihan vain sen takia, mitä tuli sisuksiinsa tungettua. Mutta, ne on menneen talven lumia ja nyt vain eteenpäin :)


Viikko 44
 Kuusi treeniä tuli tehtyä, joka on aikaisempiin viikkoihin hieman normaalia vähemmän, mutta sekin ihan hyvin ottaen huomioon viime viikon aikataulun. Kahvakuulailtua tuli yksi tunti ja kolme salitreeniä sain tehtyä. Ehkä tämä hieman vapaampi syöminen kannattikin, viime viikosta pudotusta -0,5kg :) Jei! Onnistunut viikko siis takana. Alan kuitenkin epäilemään meidän vaakaa ja kohta alkaa olla aika hankkia uusi.

Sunnuntai meni melkoisen leppoisasti. Heräiltiin puoli kymmenen aikaan. Ihanaa, kun perheemme karvainen otus ymmärtää antaa nukkua viikonloppuisin eikä herätä normaaliin aikaan 05:20.

Herättyäni ja noustuani nautiskelin rauhassa aamupuuroni, kun avokkini lähti käyttämään koiraa. En missään välissä ole kyllästynyt aamupalaan ja nyt muutaman viikon kun on syönyt aamupuuron seassa soijalesitiiniä niin se on alkanut muodostua joka-aamuiseksi herkuksi. :)


Aamupuuro soijalesitiinillä ja mehukeitolla. Kylkeen raejuusto, monivitamiini ja omegat
Rauhallisen aamupalan ja aamukahvin jälkeen oli salin vuoro. Päätin jälleen reippailla salille, kun ilmakin kerran suosi. Eli vettä ei satanut. Matka on kaiken lisäksi ihan kivaa lämmittelyä, vartin reipas kävely.

Sunnuntain treeni oli viikon kolmas, joten vuorossa oli selkä-hauikset-vatsat.

Selkä
Ylätalja leveällä otteella pyramidina
Kulmasoutu kp pyramidina
Ylätalja kapealla vastaotteella
Selän ojennukset

Hauikset
Scott-penkki
Hauiskäännöt kp
Hauiskäännöt taljassa
Keskitetyt hauiskäännöt

Vatsat
Rutistukset laitteessa
Vinot rutistukset laitteessa
Kierrot levypainolla

Hyvä treeni jälleen. Vaikka scott-penkki olikin ensimmäinen haukkariliike niin ensimmäiset tärinät alkoi jo siinä. Muutaman kerran olen nyt ko. liikettä tehnyt ja joka kerta alan pitämään siitä aina vain enemmän :) Viimeiset haukkarit eli keskitetyt hauiskäännöt meinasivat taas aiheuttaa hankaluuksia, mutta irvistäen nekin saatiin kunnialla loppuun asti. Tietenkään ei luovuteta ;)

Hyvä treenin jälkeen reippailin kotiin ja eikun ruoanlaittoon. Aikaisemmin oli maininnut ostaneeni erilaisia gratiineja ja laiskuuksissani ajattelin kokeilla parsakaali-kukkakaali -versiota, joka oli toimivampi vaihtoehto edelliselle. Höysteenä jauhelihaa ja tomaattia.


Sunnuntaipäivän päätin ottaa rennosti ja linnoittauduin sohvalle, heitin jalat pöydälle koira tuhisten jalkojen alla. Keittelin itselleni kahvia ja välipalaksi söin kahvin kanssa protskupatukan. Ihana rauhallinen sunnuntai <3

Alkuillasta lähdin koiran kanssa iltakävelylle ja matkaa kertyikin vajaa 5km. Ihan hyvä iltalenkki. Sumu oli jälleen melkoinen ja välillä oli pimeissä kohdissa vaikea nähdä eteensä. Lenkin jälkeen päätin tehdä hieman herkkua itselleni ja mitäs muutakaan kun protein pancakes. Tällä kertaa herkuttelin letut vadelmien ja maapähkinävoin kanssa. Elämän pieniä herkkuhetkiä ja suhteellisen terveellisiäkin :)


Taas olisi aika aloittaa uusi viikko ja uudet kujeet. Tänään vuorossa jalkatreeni! Jesh!

Tässä hieman piristystä maanantaihin:


Mukavaa viikonalkua kaikille :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)