maanantai 3. joulukuuta 2012

Yhteenveto, viikko 48

Hyvää maanantaiaamua!

Tässä tulee taas perinteistä yhteenvetoa maanantaille viime viikon rimpuiluista ;) Ja nehän jäi sitten vähiin viime viikolla ja liikunta loisti poissaolollaan koko viikonlopun :(


Vko 48
 Viikko alkoi hyvin, maanantaina sain tehtyä hyvän jalkatreenin ja tiistaina hyvät aerobiset eli aamuun reipas puolen tunnin kävely koiruuden kanssa ja illalle vielä vajaan tunnin lenkki saman karvakaverin kera. Keskiviikkonna oli vuorossa yläkroppaa ja siinä keskityinkin käsiin ja olkapäihin ja hyvin menikin treeni perille. Salitreenin päälle vielä poljin tehokkaan intervallitreenin ja sainkin hyvin hien lentämään :) Alkuviikko hyvin siis pulkassa.

Torstaina pidin viikon lepopäivää. Ainoaksi lepopäiväksi olin sen suunnitellut. Perjantaina sain tehtyä viikon toisen aamuaerobisen. Siihen se sitten tyssäsi. Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut ja työpäivän jälkeen suuntasimme Weeruskaan syömään ja siitä sitten Peacockiin teatteriin. En tiedä, onko tämä jumi nyt siitä perjantain istumisesta ja varsinkin niistä ihanista Peacockin nostalgisista penkeistä, mutta selkäkipua on ollut koko viikonlopun. :/ Kipu on tuntunut alaselässä, selän ja pakaran välissä. Tuo rakas avokkinikin pelotteli minua jo välilevyllä... :o Let's hope, ettei ole mitään kummempaa ja menee tällä levolla.

Loppuviikko menikin sitten levätessä ja vaikeaa on ollut. Sunnuntaina päästelin o ärräpäitä, kun en pääse salille enkä kunnon lenkille :/ koiraa olen käyttänyt lyhyillä, rauhallisilla kävelyillä, mutta siihen se sitten on jäänyt. Kävely ei selässä tunnu millään tavallla, onneksi.Tulen tässä nyt lepuuttamaan selkää ainakin alkuviikon ja katsotaan milloin tässä uskaltautuu taas salille.

Ruokailujen suhteen mennyt kuitenkin melko mukavasti ja perjantaita lukuunottamatta on tullut pysyttyä ruodussa ja perjantain annoinkin itselleni vapaaksi syöntipäiväksi, koska olimme kuitenkin menossa ravintolaan. Aikaisemmin en Weeruskassa ole käynytkään, mutta kuullut kehuttavan ja hyvää olikin. Pääruokasi otin ihanan mozzarellapastan ja jälkkäriksi suussasulavaa suklaakakkua vanhan ajan vaniljajäätelön kera, onneksi annos oli pieni ;) Alkoholit jäi muille ja kyllä taas katsottiin kieroon, kun en mitään juonut. On tämä Suomen kansa kummaa.

Viikonlopun ruokailut menivät nätisti suunnitelmassa pysyen, sunnuntaina käytiin hakemassa Subit ja omani oli jälleen puolikas, ilman majoneeseja ja tuplalihalla, joten taisi ihan hyvin korvata normaalin päivällisen, täysjyväleivällä tottakai ;)

Vaikka perjantaina tulikin pidettyä vapaata syömisestä, niin pudostusta viime maanantaista -0,3 kg eli hyvässä vauhdissa mennään :)

Odotan kuumeisesti, että pääsen taas hikoilemaan salille, mutta ehkä tämä selkä on sitten kropan tapa sanoa, että hidastas tyttö vähän. Noh, minä teen työtä käskettyä ja lepäilen vielä alkuviikon. Postailen myöhemmin tarkempaa settiä viikonlopusta :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)