tiistai 4. joulukuuta 2012

Viikonlopun riennoista

Heips!

Nyt ei ole liikunnan suhteen mitään päivitettävää, kun selkä on edelleen hieman kipuillut. On se jo hieman parempi, mutta sen kanssa on nyt otettava varman päälle, etten lähde sitä rikkomaan kokonaan :/ Joten rauhallisesti mennään ainakin alkuviikko.

Viikonloppu oli kovin ohjelmantäyteinen ja osaksi hieman vahingossakin :) Olin viikko sitten lupautunut lähtemään työpaikan pikkujouluihin, jotka olivat omakustanteiset, koska meillä ei pikkujouluja vietetä tähän perinteiseen pikkujouluaikaan vaan juhlat juhlitaan jo elokuussa :D Strattasimme siis perjantaina pahimpaan myräkkään suoraan työpaikan pihalta ja onneksi olimme olleet kaukaa viisaita ja tilanneet auton jo alkuviikosta valmiiksi. Aulassa istui toinen lähdössä oleva porukka, jotka olivat odottaneet taksia melkein tunnin.

Kyyti vei meidän Helsinkiin Weeruskaan, josta pöytä oltiin varattu. Listat kouraan ja ihastelemaan listan herkkuja ja päivittelemään valinnan vaikeutta. Ajattelinkin kerrankin ottaa jotain muuta kuin salaattia, joten päädyin ihanaan mozzarellapastaan, jossa oli aurinkokuivattuja tomaatteja ja basilikaöljyä. Namskis :) Jälkkärit otettiin myös tottakai ja kahvin seuraksi pääsi suussasulava suklaakakku, jonka kanssa oli vanhan ajan vaniljajäätelöä. Onneksi annos oli melko pieni, joten kovin isoa morkkista en siitä saanut :D

Weeruskasta tarvottiin lyhyt matka Linnanmäelle ja Peacockiin katsomaan Ihan Mahdotonta Kabareeta. Oli kyllä hauska!! Mustalla huumorilla ja pienillä rivouksilla höystettyä musikaalia, joka ei kyllä nimensä mukaisesti ollut ihan kabareeta, mutta ei haitannut :) Taikuutta, hyvää musiikkia ja mustaa huumoria, toimii ainakin minulla :) Esiintyjinä oli muun muassa Jukka Rasila jaVoice of Finladista tuttu Krista Siegfrids, jonka ääni on muuten aivan mahtava!!). Väliajalla ja narikassa meitä oli viihdyttämässä pantomiimiilmeilijät, jotka olivat kyllä hauskoja :)
Pantomiimiesiintyjä :)
Teatterin jälkeen suuntasin kotiin, koska ihana avokkini tuli treenien jälkeen hakemaan. En siinä perjantain kelissä olisi kyllä jaksanut tarpoa enää yhtään ja taksijonoissa notkua useampaa tuntia. Oli ihan kiva päästä ajoissa kotiin oman kullan luo :) Ja se mitä tulee alkoholiin, voi hyvää päivää. Ravintolassa ja teatterissa en juonut mitään, joten kyllä taas ihmeteltiin ja kummasteltiin miksi ihminen ei juo. Oma suhteeni alkoholiin on vain olematon. Onhan sitä tullut nuoruudessa rellestettyä, mutta tällä hetkellä ei vain löydy minkäänlaista mielenkiintoa juoda ja that's it. Ei ole pitkään aikaan tehnyt mitenkään mieli ja ei ole ollut tarvetta. Säästyypähän nekin kalorit ;)

Lauantaina nukuttiin pitkään. Yhdellä ystävällämme oli syntymäpäivät ja päätimme hänelle soittaa onnitellaksemme. Hän asuu Kouvolassa tällä hetkellä ja pyysi käymään. Kauniisti kieltäydyttiin, mutta puhelun jälkeen heräsi ajatus, mitäs jos lähdettäisiinkin yllätysvisiitille?? No soittoa toiselle kaveripariskunnalle ja hekin lähtivät sitten matkaan. Seiskan aikaan illalla startattiin auton nokka kohti Kouvolaa ja yhdeksän aikaan oltiin perillä. Automatkalla oltiin saatu selville osoite yhden kaverin kautta, joka oli soittanut joulukorttiin osoitetta. Kerrostalo kun oli, oli alaovi kiinni. Onneksi pienen odottelun jälkeen koiranulkoiluttaja tuli avaamaan oven ja päästiin sisään. Kyllä oli synttärisankarin ilme näkemisen arvoinen kun pamahdettiin oven taakse ;) Iltaa istuttiin ja muisteltiin kaikkia vanhoja kommelluksia :D Ja niitähän löytyy. Kotona oltiin kolmen aikaan yöllä. Sellainen road trip tällä kertaa Kouvolaa.

Sunnuntai menikin lepuuttaessa. Yhdessä oleskelua ja sohvalla makoilua. Monen suomalaisen perussunnuntai, joka aiheutti hampaiden kiristystä ainakin täällä. Olisin niin mielelläni lähtenyt salille, mutta ei selkä anna periksi :( Illalla oli pakko päästä tekemään jotain ja seiskan aikaan sainkin leipomisinspiraation. Kaivoin kaikki kuivat aineet kaapista ja huomasin, ettei ole kananmunia!!! Argh! Pakko oli päästä leipomaan, joten kävelin lähikauppaan ja hain ne kananmunat.

Tällä kertaa leivoin muffinsseja ja ne eivät olleet mitään kevyt versioita tällä kertaa :D Toiset olivat tummasuklaa-/valkosuklaarouheella sekä valkosuklaakourrutteella ja toiset Wiener Nougat -rouheella sekä sokeri creme -kuorrutteella.

Pari kappaletta olen syönyt tässä parin päivän aikana, mutta onneksi vein suurimman osan töihin, joten menevät parempiin suihin :D

Varoituksen sanana muutama kuva ;)Tällainen postaus tällä kertaa :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)