torstai 20. joulukuuta 2012

Kiirettä ja treenipäivitystä

Moikka!

On taas paikasta toiseen juoksemiseen mennyt muutama päivä. On se kumma kun pyhien alla on aina kiire ja jotta, voi rauhoittua viettämään joulua, on juostava pää kolmantena jalkana sinne sun tänne :) Mutta kivaa juoksemista onkin ollut.

Eilen kävin hakemassa vielä muutamat viimeiset lahjat ja kävin pyörähtämässä myös vanhemmilla, joista erossa olen itse asiassa ensimmäistä kertaa näin jouluna :o todella outoa viettää joulu jossain muualla kuin omien vanhempien kanssa, mutta nyt pääsenkin ensimmäistä kertaa viettämään joulua Keski-Suomeen ja tuleville appivanhemmille :p Oi sitä riemua, kun kuulivat, että tullaan tällä kertaa sinne :D Kävinkin viemässä kotiin eilen muutamat lahjat ja istuskelin siinä hetken niitä näitä jauhamassa. Tästä lähdin rakkaan ystäväni, tulevan kaasoni luokse viemään joululahjan ja siinäkin ehdin istuskella hetken. Kello oli jo kuitenkin niin paljon, että oli pakko lähteä kotiin.

Pari salitreeniä olen ehtinyt jo tähän viikkoon tekemään sekä parit aamuaerobiset! En voi kuvitella, että viime talvenakaan olisin jaksanut / kyennyt / halunnut lähteä aamulla tarpomaan koiran kanssa pidempää lenkkiä kuin on pakko, mutta niin vain olen nyt kahtena aamuna pukenut kunnon varusteet niskaan ja lähtenyt tallustamaan puolen tunnin reippaan lenkin koiran kanssa aamuviideltä, hyvä minä!! :)

Tiistaina oli vuorossa olkapää-ojentaja-hauis -treeni. Hyvä treeni olikin ja kaikki sarjat vietiin kiukulla loppuun asti. On se kumma, että näinkin pieniin lihasryhmiin saa kulumaan aikaa, mutta niin vain kului tunti nostellessa rautaa :) Ja alkaa sieltä pikkuhiljaa lihaksetkin erottumaan kun oikein tiirailee.. Kyllä tämä tästä.

Eilen vuorossa oli selkä ja rinta. Osa liikkeistä tuli tehtyä pyramidisarjoina, joita tykkään käyttää varsinkin kulmasoudussa, joka tekee niin gutaa :p Ylätaljaa parilla eri otteella, kulmasoutua, peck deckiä, penkkiä, kaikkea mitä keksi. Loppuun vielä vatsoja ja supermiehiä. Hyvä treeni jälleen ja taas vierähti reilu tunti :)

Tänäänkin käytiin hieman juoksemass, mutta vain yhdessä paikassa. Sain käsiini yhden pienen rasian, joka sisältää jotain kimaltelevaa ja kaunista. Käytiin hakemassa kun sormus <3 Yhtä ihana kuin ekan kerran kokeillessa. Se lähtee mukaan Keski-Suomeen ja jää sinne kaappiin odottamaan kesää. Kävis muuten hullusti ja se olisi mun sormessa vähän väliä pyörimässä ;)

Käytiin samalla hakemassa kiinalaista, kana kung-po on vaan niin hyväää... Tuli syötyä normaalia isompi päivälllinen ja kyllä olo oli myös sen mukainen, huh :o


Sellaista täällä, millaista siellä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)