tiistai 11. joulukuuta 2012

PT tuli kylään

Moikkis!

Meillä oli PT taas pitkästä aikaa sunnuntaina. Itse en vielä sillon mitään tehnyt, mutta pieni kipinä iski taas kun avokin rehkintää sunnuntaina katseli. Päädyinpä sitten itsekin testaamaan eilen ja oli kyllä positiivinen yllätys tämä PT ;) Vaihtoehtoina kolme eri muskelikimppua, jotka pistää hien valumaan... Ohjelmavaihtoehtoja on useita ja sen voi valita keston ja treenattavan lihasryhmän mukaan.


Nimittäin... UFC Personal Trainer :D

Oltiin täysin unohdettu, että tällainen löytyy kaapin pohjalta pääsi ensimmäistä kertaa testiin itselläni. PS3 Movella pelattava peli, joka ottaa liikkeet Move-ohjaimen avulla joko ohjainta kädessä pitämällä ja paketissa mukana tulleen leg strapin avulla.

Move testissä
Alkuun piti tehdä kuntotesti, johon kuului vatsarutistukset, punnerrukset ja haarahypyt, joiden jälkeen laskettiin syke. Kaikkien näiden avulla peli määritteli kuntoni hyväksi. Kelpaa :)

Ihan yllättävän hyvän hien tuolla saa pintaan, kun tekee kaiken kunnolla, mutta eihän tuo salila voita ;) Treenit voi tehdä oman kunnon mukaan ja tässä pääsee jopa ylittämään itsensä, kun valmentaja huutaa ylittämään pyydetyn toistomäärän. :D Tästä löytyy myös erilaisia ohjelmia riippuen haluaako kasvattaa kestävyyttä, lihasvoimaa vai pudottaa painoa. Ehkä kuntoilua miettiville voi ollakin ihan potentiaalinen vaihtoehto, jos omassa rauhassa haluaa aloittaa :)

Tämä oli vain tällainen varovainen kokeilu, josko selkä kestää ja eipä ole kipuillut nyt pariin päivään. Josko uskaltaisi viikonloppuna mennä tekemään jo salitreeniä pitkästä aikaa :) Ehkä!!!

Muuten onkin alkuviikko mennyt edelleen levätessä.

Ja nyt muihin aiheisiin. Käytiin eilen ja itseasiassa vielä tänään katselmassa sormuksia <3 Ja kyllä sieltä löytyi yksi ihana vaihtoehto, jota käytiin tänäänkin kysäisemässä yhdestä tutusta liikeestä ja huomenna selviää, millä hinnalla sen sieltä saisi :) Tämä valinta on kyllä täysin erilainen kun olin kuvitellut, mutta ensimmäisessä liikkeessä kun käytiin, myyjä ehdotti rohkeasti kokeilemaan eri mallisia ja niin sieltä vain löytyi lemppari, joka sopii kihlan kanssa niin kivasti yhteen <3 Kihla on keltakultaa ja tämä toinen olisi valkokultaa, mutta ne muodon suhteen sopivat kyllä toisiinsa. Ehkä menee pian tilaukseen, vaikka kiire ei olekaan ;)

Mites teillä on alkuviikko lähtenyt rullaamaan? :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)