perjantai 7. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivää

Heips,

itsenäisyyspäivä ei poikennut normaaleista rutiineista juuri lainkaan. Tosin heräsin vasta hieman ennen yhtätoista :o Näköjään vähän väsytti. Aamupäivä meni rauhallisesti sohvalla makoillessa ja yritin löytää sopivaa asentoa tämän selän kanssa. Paras olikin se, että nostin jalat käsinojalle 90 asteen kulmaan.

Yritin ottaa rauhallisesti, mutta iltapäivä menikin siivoilessa ja pyykkiä pestessä. Googlasin selkäkivun lievittämiseen liittyviä aiheita ja hieman ristiriitaista tietoa löytyy eri lähteistä. Osassa kehotetaan lähtemään liikkeelle eikä levon tarvetta nähdä. Kotiaskareet ja rauhallinen liikunta ovat vain hyväksi. Osa sivustoista taas kehottaa lepuuttamaan selkää. Ota näistä nyt sitten selvää. Olen kyllä huomannut, että liikeessä, esim. kävellessä ei minkäänlaista kipua tai painetta tunnu, kun taas paikallaan istuen tuntuu, että joku painaisi selkää aina silloin tällöin.

Löysin myös erilaisia liikkeitä, joita sitten eilen illalla keskellä olohuoneen lattiaa testailin. Varsinkin selän lepoasento on oikeasti tehokas eli nostaa jalat 90 asteen kulmaan vaikka tuolille ja laittaa kädet levälleen sivuille kämmenet kohti kattoa. Siinä makoilin sitten jonkin aikaa. Jostain luin myös, että jumissa olevat lonkankoukistajat saattavat aiheuttaa selkäkipuja ja niitä venyttelin myös eilen illalla pariin kertaan, sillä ne ovat olleet minulla jumissa jonkin aikaa.

Käväisin sitten eilen koiran kanssa rauhallisella kävelylenkillä, jonka pituudeksi tuli yllättäen 5 kilometriä ja aikaa meillä kului vajaa tunti. Zero sai juosta osan matkasta vapaana kun ei muita näkynyt mailla halmeilla :) Että toinen on niin innoissaan tuosta lumesta.


Keli ei ollut ihan noin kauhea kuin kuvasta voisi luulla :D Lunta sateli hiljalleen ja rauhassa sain eteenpäin tallustaa.

Lenkin jälkeen tein välipalaksi smoothien mustikoista, vadelmista, rahkasta ja chia-siemenistä, lisämakua hieman mehutiivisteestä :) Hieman erilaiset itsenäisyyspäivän juomat mulla ;D


Oli hyvää :)

Loppuilta menikin sitten Linnan Juhlia ja vastaanottoa katsellessa ja pukuloistetta arvostellessa. Itse ihastuin Laura Birnin vanhoista nahkatakeista tehtyyn pukuun, joka yksinkertaisuudellaan säväytti.

Kuva
Katsoittekos te vastaanottoa ja mitkä olivat teidän suosikkeja tai inhokkeja?? :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)