sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Parempi päivä

Eilisen pienestä morkkiksesta selvitty. Ei se iso ollut, mutta olipahan kumminkin. Ainakin niin iso, että oli se pakko tulla tänne teille mainitsemaan :) Tarkoitus kun oli palata ruotuun ja jättää joulusuklaat ja muut herkut taakse. Ne vaan huuteli eilen niin houkuttelevasti kaapista, joten päätin tarttua laatikkoon. Enpä onneksi kaikkea syönyt, jonka olisin voinut tehdä vielä muutama kuukausi sitten..

Nyt itse asiaan. Tänään aamu alkoi reippaalla kävelylenkillä. Aamuaerobinen = Check!! :) Oli muuten hieman haastavaa pysytellä pystyssä koko matka, sillä pieni veden sekainen sade oli tehnyt teistä todella liukkaat. Tein kaiken lisäksi matkaan vielä pienen loppumutkan, jotta sain kulutettua sen puoli tuntia, tein saman lenkin kun koiran kanssa aamuisin ja eipä siinä kestänyt yhtä kauan yksinään.

Aamureippailun jälkeen aamupalaa. Päivän paras ateria <3

Olin päättänyt tehdä kolmannen salitreenin vielä tälle viikolle, joten eikun kamat kassiin ja menoksi. Ennen salia kuitenkin kävin Jumbossa pyörähtämässä, katsomassa jos jotain tarttuisi matkaan. Ja niinhän siinä kävi, eipä tullut taaskaan lähdettyä Stadiumista tyhjin käsin. Mua ei pitäisi päästää yksin urheiluliikkeisiin, aina lähtee lisää treenivaatetta matkaan :P Niistä vielä tässä postauksessa lisää.

Salilla vuorossa oli rintaa ja selkää ja extrana päälle hieman vatsoja. Pienen crossarilämmittelyn jälkeen treeni kulki seuraavasti:

Selkä
Ylätälja leveällä otteella
Kulmasoutu käsipainoilla
Alatalja
Selän ojennukset laitteessa
Supermiehet maaten

Rinta
Peck Deck
Penkkipunnerrus laitteessa
Penkkipunnerrus käsipainoilla
Punnerrukset

Vatsoina tein rutistuksia pallon kanssa, kiertoja, kylkirutistukset kahvakuulan kanssa sekä jalkojen heilautuksia. Jälleen hyvä treeni :) Treenin jälkeen palari naamaan ja kotiin syömään. Teen lähes aina ruokaa muutamaksi päiväksi valmiiksi, joten sitä on helppo aina lämmittää suoraan jääkaapista. Yksi mitä meillä kuluu paljon ja siihen ei kumpikaan kyllästy, on pasta ja jauhelihakastike. Sitäkin tällä kertaa, höystettynä raejuustolla ja oliiviöljyllä, suoraan purkista :)
Eilen oli salilta vapaapäivä, mutta sen sijaan tuli tehtyä vajaan kuuden kilometrin kävelylenkki yksikseni, koiran käytin vielä sen jälkeen. Raukalla meni kynsi rikki jouluna ja sitä on pitänyt nyt putsailla ja pitää kuivana jo lähes viikon. Ei karvakaverista ole oikein lenkkiseuraa tällä hetkellä :/ Selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja näyttää parantuvan lujaa vauhtia, kunhan muistaa vain putsailla ja suojata ulkoilujen ajaksi.

Toissa päivänä kävin tekemässä hauis-ojentaja-olkapäätreenin ja kulki kyllä todellä hyvin. Nämä treenit on vahingossa menneet taas kolmijakoisiksi, mutta tämä jako tuntuu sopivan ainakin itselle todella hyvin. Vaikka kädet tuleekin käytyä kokonaisuudessaan läpi yhden treenin aikana, ei väsymystä ole havaittavissa. Tällä taidetaan mennä jokunen hetki :)

Hauikset
Scottpenkki
Keskitetty hauiskääntö kp
Hauiskääntö vuorotellen kp
Hauiskääntö taljassa

Ojentajat
Ojentajat taljassa
Ranskalainen punnerrus
Kickbackit
Dippailut

Olkapäät
Vipunostot sivuille
Vipunostot eteen
Taka peck deck
Pystypunnerrus

Tähän vielä vatsoja päälle, rutistuksia niin maaten kuin laitteessa, kylkirutistuksia ja parit hooverit. Sali maistuu jälleen pienen tauon jälkeen ja eipä ole ollut vielä missään välissä oloa, että onko pakko mennä, vaikka maaliskuusta asti on käyty ahkerasti paria pientä taukoa lukuunottamatta.

Niistä treenivaatteista... Tuli taas ostettua. Toissapäivänä käytiin vaihtamassa yksi tuplana tullut joululahja Intersportissa ja sieltä tarttui matkaan parit uudet Niken treenipökät, yhdet hieman löysemmät ja yhden Slim Fitit. Ja noita Slim Fitejä on pakko rakastaa <3 Niin hyvät päällä!
Ja tänään tuli ostettua Stadiumista sitten yksi Puman toppi yhdet urheiluliivit, yksi Niken pitkähihainen ja yhdet Addun pöksyt. Tässä kuvan Niken paidasta ja Addun pöksyistä, jotka on sika kivat :)Hih, huomatkaa tyhmä ilme toisessa kuvassa, meinasin kaatua :D

Huomasin muuten kuvia räpsiessä, että alkaa noissa jaloissa jotain pinetä muotoa olla, samoin tuossa perässä.. Hiljaa hyvä tulee. Ja muuten, ignooratkaa peilin likaisuus ja keskittykään reisiin :D Peilin pyyhin heti, kun näin tämän kuvan :PLoppuun vielä kuva eilisestä iltapalasta, protskulettu banaanilla ja maapähkinävoilla, slurps :)-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)