torstai 6. joulukuuta 2012

Varoituksen sana: Vuodatusta

Ärsyttää, ahdistaa, turhauttaa... Tahtoo salille!!

Selkä edelleen reistailee, jos tämä einkohta lppu, pakko varmaan lähtee näyttää tätä jollekin. Aamuisin aina ihan ok, mutta päivän mittaan alkaa hieman kipuilemaan ja jumittamaan. Osaako kukaan sanoa mitä vois olla... ?? :/

Eilen otin salikamat mukaan töihin ja koko päivän oli ihan jees. Ajelinkin töiden jälkeen salille ja olin päättänyt polkea tnnin treenin kuntopyörällä kun en kuitenkaan viitsi mennä salille rehkimään. Polkemisen aikana selkä oli ihan fine ja sain poljettua tunnin, jesh! Ei tarvitse kuin hyvää musaa soittimeen :) Että oli hyvä fiilis sen jälkeen.

Illalla selkä kuitenkin alkoi taas jumittamaan ja oli melko kipeä... Ottaa aivoon! Pakko vain ottaa rauhallisesti ja yrittää keksiä jotain tekemistä, tai siis olla tekemättä mitään..

Kävellessä mihinkään ei satu, joten katsotaan käynkö tänään kävelemässä hieman pidemmän kävelylenkin, rauhallisen tosin ja selän ehdoilla..

Ärsyttää vaan kun on taas löytänyt liikunnan ilon ja salitreenit on kulkenut niin hyvin niin nyt tuli sitten stoppi. Enkä ymmärrä mistä tää voi johtua, koska ei tämä ole ainakaan salilla poksahtanut.. Ja sekös ärsyttää kun ei tiedä mistä tämä johtuu! Kertooko vaan kroppa että nyt hieman lepoa tyttö hyvä vai mitä häh??

Ei ymmärrä... Kiitos ja anteeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)