lauantai 15. joulukuuta 2012

Oi tätä onnea!!

Pääsin tänään vihdoin salille! Että olen onnellinen!!! :) Tätä hetkeä oli odotettu kaksi kokonaista viikkoa ja kyllä odottavan aika onkin ollut pitkä. Hampaiden kiristystä ja tuskaisia huokauksia sohvan pohjalta. Pakko myöntää, että hieman on ottanut päähän lukea muiden treenipäivityksiä omissa postauksissaan, mutta niistä on jälleen saanut huimasti motivaatiota :)

Selkä on tuntunut tässä muutaman päivän jo hyvältä, mutta en ole uskaltanut käydä vielä ennen tätä päivää kokeilemassa josko se kestäisi. Eilen kävin pitkällä kävelylenkillä ja senkään jälkeen selkä ei vihoitellut. Matkaa eilisen lenkille kertyi 7,5 kilometriä ja aikaa kului 1:11. Keli oli mitä mainioin, muutama aste pakkasta ja lunta ei tullut taivaalta ollenkaan, oli pitkästä aikaa kiva käydä ja tällä kertaa lähdin ilman koiraa, joten liikkeessä sai pysyä koko ajan :D


Lenkille lähdössä :)

Tänään aamulla se sitten tapahtui. Aamupalan ja aamukahvin jälkeen pakkasin salikassin kuntoon ja lähdin salille!! Puuskaisesta tuulesta huolimatta kävelin salille, koska aikaa oli ja siinä saa hyvän lämmittelyn aikaan, matkaa ei kuitenkaan ole paljoa ja aikaa siihen kuluu 15 minuuttia. Pääsin salille ja tarkoitus oli aloitella jälleen varovasti. Salilla on kaksi puolta, toinen on tarkoitettu kaikille ja siellä on myös enemmän vapaita painoja käytössä, toinen on ainoastaan naisille tarkoitettu. Tykkään syystä tai toisesta treenta naisten puolella, koska siellä saa olla melko rauhassa aina ja siellä on melkein kaikki tarvittava, tankoja pitää alkaa käyttämään toisella puolella lähitulevaisuudessa, naisten puolelta loppuu painot kesken ;)


Aamupala

Jalka- ja vatsapäivä oli tarkoituksena tehdä ja sen teinkin. Tänne naisten puolelle on tullut uusi kyykkylaite, jossa saa varioitua kyykkyjä kivasti. Teinkin alkuun tuplasarjoja box-kyykyllä ja ns. pakarakyykkyä, jossa pakaraa työnnetään mahdollisimman taakse kyykätessä. Tämän löysyin pakkotoiston artikkelista: Pakaratreeni á la Minna Pajulahti :) Toimii!
Kyykkyjen jälkeen tein polven ojennukset ja lonkan ojennukset. Tämän jälkeen siirryin tekemään SJMV:tä, mutta jalat tärräsivät tässä vaiheessa jo niin paljon, joten jätin ne väliin :)

Treeni kokonaisuudessaan:

Jalat
Box-kyykky
"Pakara-kyykky"
Polven ojennus
Lonkan ojennus
Loitontajat
Lähentäjät
Jalkaprässi
Pohkeet prässissä
Pakarapumppaukset lattialla

Vatsat
Rutistukset laitteessa
Rutistukset maassa
Kierrot levypainolla


Hiki valuu ja pieni puna naamalla :)

Treeniin kokonaisuudessaan kävelyineen kului tunti :) Hieman normaalia rauhallisemmin otin tämän treenin ja eipä ole koko päivänä selkä vihoitellut, joten tästä tämä taas alkaa, ihanaa! Kyllä ihminen voi olla iloinen ja onnellinen kummallisista asioista :P

Mitä muuta? Viikko meni taas hujahtamalla ja eilen sorruin ostamaan kotiin joulusuklaita, joita on tässä tämän lauantain aikana tullut popsittua ohimennen yksi jos toinenkin :/ Noh, ei kai tähän maailma kaadu. Olen kuitenkin ollut jo hyvin pitkään motivoitunut tähän projektiin ja en anna tällaisten takapakkien masentaa ja viedä intoa terveelliseen syömiseen ja liikuntaan, kuten ennen on käynyt :)

Joulun suklaat :)
Eilen katsottiin taas jälleen leffaa ja näitä tuli hieman popsittua siinä samalla. Iltapala oli kuitenkin sitä terveellisempää sorttia ja teinkin itselleni kahdesta valkuaisesta ja yhdestä kokonaisesta kananmunasta munakkaan ja siihen kylkeen yhden leivän leikkeleellä ja tomaatilla, ei juustoa :) Lisäksi magnesiumit ja omegat.


Saas nähdä kuinka kipeenä jalat on huomenna kun heräilee, tietää taas ainakin tehneensä.

-Hanna- <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)