tiistai 23. lokakuuta 2012

Menee kohta ihan mässäilyksi..

Moikka!

Otsikko liittyy maanantai-illan päivälliseen, joka odotti kotona jääkaapissa. Olin hieman negatiivisella linjalla tämän suhteen jo sunnuntaina, kun pyysin avokkiani kokkaamaan päivällistä kun en itse ehdi kuulailutunnin takia... Ehdotti tätä siis jo sunnuntaina ja olin jotenkin siinä uskossa, ettei toteuta, mutta toteuttipa silti..

Tortilloja! Ah, niitä niin ihania vehnälättyjä, joiden sisälle saa sulloa mitä mieli ikinä halajaa ja päälle iso loraus majoneesia....... Ainakin ennen :) Meiltäpä ei löydy enää jääkaapista majoneesia eikä mies ollut ostanut edes suolakurkkuja, joita normaalisti olemme laittaneet tortilloihin.

Kaikki lisukkeet olivat nätisti omissa purkeissaa jääkaapissa ja niistä aloin kokoamaan päivällistä itselleni.

Tortillan päälle kasasin paistettua jauhelihaa 85g ja tämän kokonaisuuden lämmitin mikrossa.


Lämmityksen jälkeen lisäsin lisukkeet, jotka olivat nätisti purkeissa :) Lisukkeina siis salaattia, kurkkua, sipulia ja tomaattia.


<3
 Kasasin salaattiaineksia niin paljon kuin vain mahtui tortillan päälle. Tästäkin vajaasta 200g jouduin osan syömään pois ennen rullaamista, kun eihän tuo lätty mahtunut enää kiinni :DLorautin vielä pienen määrän oliiviöljyä päälle ja eikun paketti kasaan.


Valmis :)
Oli hyvää pitkästä aikaa ja eiköhän ole ihan sallittua syödä hieman enemmän hiilareita hyvän kahvakuulatunnin jälkeen :) Mutta kyllä taas sisältö poikkesi normaalista majoneesi/suolakurkku/feta -lisukkeista eikä edes tarvinnut niitä! Oli hyvää juuri noin ja tulin täyteen tuosta yhdestä ainokaisesti, kun ennen olisin saattanut syödä jopa kolme ja olokin olisi ollut kyllä hieman erilainen.
Näillä onnistumisilla eteenpäin taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)