lauantai 20. lokakuuta 2012

Perjantain treeniä

Moikka moi!

Työviikko on taas pulkassa ja viikonloppu aikaa rentoutua... ja treenata. Torstai meni lepuuttaessa, mutta eilen taas päästiin treenin makuun. Töiden jälkeen suuntasin suoraan salille ja vuorossa oli selkä, haukkari ja vatsa -treeni. Olipas taas kivaa :)

Selkä
Ylätalja eteen leveällä otteella pyramidina
Alatalja
Kulmasoutu pyramidina
Selän ojennus

Hauikset
Keskitetty hauiskääntö
Hauiskäännöt vuorotellen
Hauiskääntä taljassa
Scott-penkki

Vatsat
Vatsarutistukset
Vinot vatsat
Kierrot levypainolla

Olen innostunut nyt noista pyramidisarjoista, jotka tuo hyvin tehoa treeniin. Viimeiset toistot teen vielä maksimitoistoin, niin monta kuin vain menee. Tänään tein myös pitkästä aikaa tuttavuutta scott-penkkiin. Tekniikan kun oppii niin eiköhän se ala tehoomaan. Poljin vielä treenin päälle kuntopyörällä puoli tuntia.

Treenin kokonaisaika oli 01:34:21, max syke 157, keskisyke 131, kaloreita kului 735kcal. Hyvä treeni :)

Salilta kotiin ja ruoanlaittoon. Tuunasin hieman chili con carne -reseptiä ja tein siitä hieman simppelimmän.



Paistoin jauhelihat ja sipulit, maustoin, lisäsin tomaattimurskan ja pavut ja voila! Hyvää ja helppoa. Tämän kanssa keitin perunoita.


Jauheliharuokien kanssa tykkään käyttää paljon mausteita ja yksi suosikeistani on kuvassa oleva Curry Paste (jossa ei curry ole) ja valkosipulitahna. Olen suuri valkosipulin ystävä ja onneksi on tuo toinenkin osapuoli <3

Ilta menikin leppoisasti vain oleillen. Illaksi heitin haalrin päälle ja vetäydyin sohvalle. On muuten mukava päällä :)


Iltapalaksi halusin jotain erilaista ja päätin tehda smoothien marjoista, rahkasta ja leseistä. Smoothien tuli 100g mustikkaa, 50g vadelmaa, 10g vehnäleseitä, 1 purkki rahkaa ja Funlight metsämarjaa antamaan hieman makeutta.

Smoothien ainekset


Kaikki vain tehosekoittimeen ja hieman vettä sekaan, ettei tule liian paksua. Lopputulos oli namia :) Oikein hyvä iltapala, maukas ja terveellinen!



Nyt aamupalalle ja sen jälkeen suuntana sali :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)