torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääntyhjennys!

Kuinka voikaan liikunta saada ajatukset irrotettua töistä ihan totaalisesti! Ihan parasta pääntyhjennystä on kova salitreeni tai reipas lenkki, kuten esimerkiksi tänään. Ja vielä kun auringon paisteessa sen ehtii tehdä, niin mikäs sen parempaa! :)


Aurinkoterapiaa :)

Enpä suunnannut tänään salille vaikka kamat olivatkin mukana, vaan kurvasin kotiin, vaihdoin lenkkikuteet päälle ja lähdin reippaalle kävely-/hölkkälenkille koiran kanssa. Oli vain pakko päästä tuulettumaan ja tuulettamaan päätä. Aurinkokin viiden jälkeen vielä jaksoi paistaa, joten päädyin aurinkoiseen keliin sisäilman sijaan ja kyllä kannatti! Nyt kun tietkin alkaa olemaan suurimmalta osalta sulia, niin liikkuminenkin on hieman turvallisempaa ja uskaltaa jo hieman reippaampaa askellusta ottaa eikä tarvitse koko ajan pelätä, että olisi selällään.

Lenkille kertyi aikaa 01:02:44 ja matkaa 6,6 kilometriä.




Eilen kävin tekemässä viikon ensimmäisen jalkatreenin ja kintut saikin kyytiä oikein kunnolla ja tänään onkin tuntunut niin etureisissä kuin pakaroissa. Osui sinne minne piti ;) Sain ladattua lisää painoja kyykkylaitteeseen ja jalkaprässiin taas eilen. Olen niin tyytyväinen, että jaksoin vääntää loppuun asti ja kehitystä painojen suhteen tulee.

Aika 01:02:50
Kalorit 631
Keskisyke 143
Max.syke 178

Treenin jälkeen tottakai ruokaa. Eilen oli vielä jäljellä pari päivää sitten tehyjä lihapullia, jotka sai kaverikseen parsakaalia ja hieman nuudeleita. Oli hyvää <3 Jälkiruoaksi maistoin jonkin aikaa jääkaapissa seissyttä Cocovin mintunmakuista raakasuklaata. Ja sekös vasta hyvää olikin! Ostin tuon pienen levyn viime kerralla Lifesta, kun kävin hakemassa kookosöljyä ja tämä lähti kassalta heräteostoksena mukaan. Hetken on jääkaapissa seissyt ja odottanut sopivaa hetkeä ja nytkin siitä haihtui vain rivi eli 15g parempiin suihin :) Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!




Nam <3





Update kuivakuppailuun: Pari kertaa on nyt vasta testailtu ja sen kummempaa eroa en ole vielä huomannut, mutta en sitä odottanutkaan... vielä :) Iho ehkä tuntuu hieman pehmeämmältä, mutta se voi johtua ihan vaan runsaasta kosteutuksesta. Olen nimittäin melko huono käyttämään kosteusvoiteita ja nyt tulee rasvaa käytettyä sitäkin enemmän.

Mitäs pääsiäissuunnitelmia teillä on? Sukkulointia sukulaisilla? Mökkeilyä? Muuten vain oleilua?

Itsellä pääsiäinen menee kotona ihan vaan oleillessa ja tottakai urheillessa :) Toivottavasti ilmat suosii ulkoilijaa. Salille suuntaan huomenna tekemään selän ja rinnan ja lauantaina odottaa viikon toinen jalkapäivä :) Eiköhän nämä kintut palaudu siihen mennessä!

-H-

2 kommenttia:

  1. Pääsiäinen menee urheillessa, sukuloidessa ja koulukirjojen parissa! Sekä pitkät yöunet kuuluvat ehdottomasti myös listalle. Tänäänkin oli ihana herätä virkeänä 7 aikoihin! Nyt salille selkätreenin pariin ;) Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä kuitenkaan ihan koko aikaa vietä nenä kirjan edessä. Happihyppelyt aurinkoon aina välillä niin ajatuskin luistaa ;)

      Ihanaa pääsiäistä! <3

      Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)