sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset

Moikka!

Näitä ihania aurinkoisia viikonloppuja saisi olla lisää! Tuo taivaalla möllöttävä kirkas mollukka tuo kyllä energiaa jälleen aivan uudella tavalla talven pimeyden kuukausien jälkeen ja ulkoilu on kivaa potenssiin kolme. Ei se ole ollut pakkopullaa tähänkään asti, mutta nyt se on vielä mukavempaa :)

Perjantain päivällistä

Viikonloppu on sisältänyt kaikenlaista kivaa aktiviteettia ja siitä johtuen varmaan tuntuukin, että se olisi sujahtanut silmissä jälleen ohi. Rankan viikon jälkeen oli kuitenkin kiva suunnata ajatukset pois töistä ja siirtyä perjantaina kavereiden kanssa viettämään iltaa "tervetuliaisjuhlien" muodossa :) Yksi paluumuuttaja oli tullut takaisin pääkaupunkiseudulle ja järjestettiin pienet yllärikemut hänelle ja kyllä oli herra otettu :) Itse en kuitenkaan jälleen tipan tippaa alkoholia nauttinut vaan lähdin ajoissa kotiin syöttämään koiran. Oli kuitenkin kiva nähdä tuttuja pitkästä aikaa :)

Lauantaina oli vuorossa shoppailu toisen kaasoni kanssa :) Kohteena oli itis ja targetti oli löytää kengät... No eihän niitä löytynyt, mutta kaikkea muuta kyllä löysin :D Käytiin myös syömässä yhdessä ja jutustellessa sitä aikaa kuluikin ihan kiitettävästi. Shoppailun jälkeen suuntasin kotiin ja pakkasin salikassin ja suuntasi tekemään viikon viimeisen treenin eli vuorossa oli kohdennettua rääkkiä takareisille, pakaroille, olkapäille, käsille ja vatsalle. Huuuuh... Hyvä treeni ja virtaa riitti tuhdin ruokailun jälkeen :) Pääosassa olivat kuitenkin reiskat ja pakarat, mutta parit hyvät setit tein mainituille muillekin lihasryhmille!


Shoppailemaan!!!


Risottoa naamaan treenin jälkeen

Nappasin tuossa helmikuun alussa sivuprofiilia jaloista ja tein saman eilen... en tiedä huijaako oma silmä vai olisiko siellä jotain pientä tapahtunut takareisien ja pakaran osalta... Mitäs sanotte?? Hyvin pientä, mutta ehkä jotain, vai :D Katsotaan parin kuukauden päästä uudestaan, onko muutosta tapahtunut.

Helmikuu vs. Maaliskuu

Tänään sunnuntaina on ollut jälleen ihana keli ainakin täällä etelässä, kuten oli eilenkin, ja käytiinkin koiran kanssa pitkällä kävelylenkillä iltapäivästä.











Löyty keppi, jota piti kannella pari kilometriä :)




Ensimmäistä kertaa muuten löytyi jääkaapista tällä viikolla Lidlin rahkoja, niin sitä ihan perusrahkaa kuin tätä rahka-jogurttiversiotakin. Se tavallinen rahka oli aivan liian rasvaista omaan makuun (taisi olla 4,4% rasvaa), mutta sitähän taitaa olla myös rasvattomanakin versiona, joka saattaa olla parempaa. Tämän jogurttiversion otin vaihtelun vuoksi testaukseen ja ihan hyvää olikin. Ihan niin paljon protskua tuosta ei löydy ja sokeriakin taisi olla jonkin verran, mutta vaihteluna menee oikein hyvin :)



Mukana omenaa ja chia-siemeniä :)

Tänään kaupassa käydessäni käteen tarttui Fastin Caramel Pudding. Muutamassa blogissa tätä on testattu ja tarkoitus on ollut testata itsekin ja tällä kertaa sen sain mukaanikin kaupasta :) Olen aina ollut suklaan ystävä ja protskutkin on suklaanmakuisia, mutta ajattelin tästä testaavani ensin tätä toffeenmakuista versiota.




Ei muuta kuin pari desiä maitoa sekaan, shakerilla sekaisin ja hetkeksi jähmettymään jääkaappiin. Pussin kyljessä lukee, että 5 minuuttia riittäisi, mutta itse annoin olla parikymmentä minuuttia. Tuoksu oli kyllä hyvin toffeinen kun pussin avasi, mutta väri ei sinnepäinkään :)



 Eihän se kovin esteettistä ole, mutta eihän tämä ruokablogi olekaan ;D Päälle murskasin hieman mukaan cashewpähkinöitä.





Maku lisäravinteista tuttu, mutta yllätyin kuitenkin positiivisesti. Päältä hieman vaahtomainen, johtuen shakerista, mutta alta löytyi kuitenkin puddingia vastaava koostumus ja cashewt sopivat kyllä hyvin sekaan tuomaan lisämakua ja koostumusta. Kyllä siinä toffee maistui :)

Viikonloppu sisälsi paljon urheilua, ulkoilua, ystäviä, hyvää ruokaa. Mites teillä meni viikonloppu? :)

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus :) Mun on pitänyt tuota puddingia maistaa jo ties kuinka pitkään. Paljon olen kuullut, että tuo Caramel olisi kauhean makeaa?! Itse ajattelin testata joko suklaata tai minttusuklaata. Ja ihan selkeää muutosta on jaloissasi tapahtunut! Pyllyyn on tullut pyöreyttä ja reidet ovat saaneet myös muotoa, GO GIRL! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, makeus on maistajasta kiinni ;) Kyllähän se kovin makealta ainakin tuoksahti, kun pussin avasi, mutta ei ainakaan omaan suuhun liian makea ja makeannälkään oikein hyvä korvike :) Seuraavana testaan suklaaversiota, kunhan saa tuon pussin kulutettua!

      Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)