keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Jatkan eilisellä fiiliksellä :)

Otsikosta voi siis päätellä, että osui ja upposi :) Ja on muuten tänään vielä parempi tunne etureisissä maanantain treenailujen jälkeen. Jesh!

Eilen tiistaina aloitin päivän jälleen aamuaerobisella ja vajaa neljä kilometriö koiran kanssa tallustettiin. Salilla iltapäivällä oli vuorossa olkapäät, hauberit ja ojentajat. Alkuun pientä lämmittelyä kepin kanssa ja siitä se sitten lähti ja kyllä tuntui.

Hauikset
Scott-penkki
Hauiskäännöt kp istuen vuorovedot
Hauiskäännöt levytangolla
Hammerit

Ojentajat
Ojentajat taljassa
Ranskalainen punnerrus
Kick-Backit
Dipit

Olkapäät
Arnoldit
Viparit sivuille (s)
Viparit eteen (s)
Pystysoutu kahvakuulalla
Takaolkapäät kp

Haukkareille tein alkuun scott-penkkiä ja keskityin liikkeeseen varmaan normaalia enemmän, koska sain tehdä oikein töitä viimeisten toistojen kanssa. Levytangon kanssa oli pakko vaihtaa astetta kevyempään versioon, kun ei meinannut vain nousta :D

Olkapäät olikin eilisen treenin jälkeen koko loppuillan tulessa ;) Supersarjat osui juuri sinne minne piti ja kahvakuulalla tehdyt pystysoudut irvistelin loppuun asti.

Treenin jälkeen äkkiä kotiin käyttämään koiraa. Rakkaan avomieheni oli alunperin pitänyt tulla kaveriltaan jo aamupäivästä ja käyttää koira sitten ajoissa, mutta kun lopulta sain hänet kiinni juuri ennen kotiin päästyäni, herra istui vielä junassa vasta tulossa. Siinä sitten parin ärräpään saattelemana kiiruhdin kotiin, heitin ulkokamppeet päälle ja suuntasin vielä ulos koiran kanssa... Arvostin taas....

Tämän jälkeen kyllä maistui ruoka ja tällä kertaa chili con carnea á la Hanna :D kyljessä porkkana
Mites teillä on alkuviikko lähtenyt käyntiin?

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)