perjantai 8. helmikuuta 2013

Kun se on vaan niin kivaa!

Siis se liikunta. Tässä reilun kuukauden kuluttua tulee vuosi täyteen siitä, kun aloitin taas aktiivisen liikunnan salitreenien siivittämänä, joista olen saanut potkua muuhunkin liikuntaan ja ei tää kärpäsen purema tunnu helluttävän millään :) Treenaaminen on vaan niin kivaa!! Siitä tulee niin hyvälle mielelle, vaikka kuinka p***a päivä olisi töissä ollut ja se fyysinen hyvä olo, jonka saavuttaa varsinkin silloin, kun on ylittänyt itsensä ja lähtenyt kävelylle vaikka väsyttää tai pakannut salikassin ja raahautunut sen kanssa salille.

Tähän aikaan viime vuonna tuli pohdittua moneen otteeseen, että pitäisi ja pitäisi. Tätä oli siis jatkunut jo pitkään. Hyvin pitkään. Liian pitkään. Sain kuitenkin loppujen lopuksi itseäni taas niskasta kiinni ja niin se motivaatio on vain pysynyt tähän asti hyvin korkealla. En kyllä muista hetkeä, että olisi tehnyt mieli jättää treenailua väliin. Joskus on ollut päivä, jolloin syömiset ovat menneet pieleen aikataulujen takia ja energiaa ei ole ollut lähteä. Silloin on vaan siirrettyä maksimissaan päivällä. Muttei jätetty kokonaan väliin :)




Tää kuva on vaan niin totta. Välillä meillä kaikilla (tai ainakin suurimalla osalla) on elämässä, varsinkin töissä, sellaisia hetkiä, ettei vaan jaksa ja meinaa kääntyä ihan kiukuksi, kun asiat ei pelitä ja kukaan ei ymmärrä. Huomaan olevani kotonakin paljon paremmalla tuulella, kun käyn rykimässä rautaa salilla ennen kotiin menoa :) Saan kaiken negaation purettua siellä ja siitä saan lisäboostia treeniin. Ei sillä että aina sitä tulisi töistä, mutta välillä niitäkin päiviä on :)

En näe itseäni noin vuosi sitten heräämässä vapaaehtoisesti kellon soittoon aamu viideltä ja tarpomassa lumisateessa aamukävelylenkkiä. Nyt jotenkin kaikki palaset ovat vain loksahtaneet kohdilleen ja kaikki tuntuu niin oikealta. Aamuisin on vain harvoin sellainen olo, että tekisi mieli heittää kello seinään ja kääntää kylkeä. Nyt puen reippaasti lämpimät kuteet niskaan ja lähden koiran kanssa ulos. Säässä kuin säässä. No kyllähän se muutenkin tulisi tehtyä säässä kuin säässä sattuneesta syystä, mutta yhtään ylimääräistä askelta en olisi ennen ottanut :) Odotan vain sitä, että tulee kevät ja kesä ja tuota vaatetusta voi hieman vähentää noille aamukävelyillekin. Pukemisessa kun tuhraantuu niin monta ylimääräistä sekuntia kallisarvoisesta aamuajasta :D

Eilen ja tänään kävin tekemässä treenit salilla. Eilen oli vuorossa olkapää-hauis-ojentaja -päivä. Hyvän tuntuman sain taas olkapäihin parilla supersarjalla ja samoin haukkareihin ja ojentajiin. Ojentajille tein ylätaljassa köydellä pään yli vedettynä (en nyt muista mikä nimeltään :D) ja ekaa kertaa dippailin jalat penkin päällä! :) En itseasiassa ole aikaisemmin kokeillut saanko dippailtua niin, mutta sain kuin sainkin! Tänään onkin sitten tuntunut, että eilen tuli treenailtua käsiä ja olkapäitä, joten oikeaan osoitteeseen ovat liikkeet menneet. Yritin tehdä aerobista vielä eilisen treenin perään, mutta reidet ottivat sen verran hyvin hittiä keskiviikon treenistä, ettei vain jaksanut :D


Eilen päivälliseksi syötyä jauheliharisottoa ja Bodaus-lehti taustalla :)

Tänään vuorossa oli selkä-rinta-vatsa -päivä. Olin unohtanut ne vetoremmit kotiin (kotona pöydällä niiden on hyvä olla), joten enpä lähtenyt rykimään ylätaljaa isoilla painoilla, vaan otin hieman kevyemmillä, mutta keskityin itse liikkeeseen ja siihen, että osuu sinne minne pitää. Ja nyt kyllä tuntuu siltä. Kokonaisuutena taas erittäin hyvä treeni ja viimeisiä vatsoja tehdessä taisi pari ärräpäätä päästä :D Loppuun vielä 20 minuutin intervalli portaiden nousua ja se oli siinä!


Tänään vuorossa jauheliha"kastiketta" ja pastaa

Kävin muuten eilen kaupassa ja nappasin testiin Innocent-smoothien, makuna mango&passionhedelmä. Nuo ovat siis pelkkää hedelmää, joissa ei ole sokeria, ei vettä eikä tiivisteitä. Tähänkin makuun on puristettu kyllä vaikka ja mitä, mutta kyllä se ihan kyljessä mainitulta maistui :) Ja on muuten hyvää! Laitoin tätä iltarahkan sekaan ja pilkoin joukkoon banaanin. Ihana iltaherkku ja vielä terveellinen sellainen. Suosittelen!





Iltapala :) Herkkua!

Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu. Ihanaa, saa nukkua ilman kellon herätystä :)

Ihanaa viikonloppua!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)