sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tankkailut suoritettu - Back to Basics

Huhheijaa...

Vielä palailen eilisen tankkauspäivästä. Koko päivä oli käytännössä pelkkää syömistä ja ateriaväli piti maksimissaan pitää kolmessa tunnissa, jotta ehdin kaiken syömään. Tosin illalla en vain enää yksinkertaisesti jaksanut syödä leipää, vatsan tilavuus ei antanut enää periksi..

Aamun aloitin aamuaerobisella koiran kanssa ja reilu puolen tunnin kävelylenkki käytiinkin tallaamassa. Kotiin pässtyäni tein aamupalaa ja kuinka hyvää se olikaan <3 Normaaliin aamupuurooni verrattuna keitin suuremman annoksen ja raejuusto jäi kokonaan pois. Sen sijaan pilkoin mukaan banaanin. Namskis!


Aamupala
Aamupalan söin noin kello yhdeksän ja ennen puoltapäivää oli vuorossa välipala numero 1. Olin ostanut leipää juurikin tätä päivää varten ja perjantaina jääkaappiin oli sen seuraksi ilmestynyt valkosipulimeetwurstia, jota tietenkin oli pakko päästä maistamaan :) Oli kyllä pitkästä aikaa hyvää.


Välipala

Mitä olisikaan herkkupäivä ilman kotitekoista pizzaa. Pohjan tietenkin tein itse ja täytteiden päättämisessä oli ollut kyllä pari päivää aikaisemmin aikamoinen pohtiminen. Päädyin kuitenkin seuraavaan kombinaatioon: Ilmakuivattu kinkki, kirsikkatomaatit, mozzarella ja päälle paiston jälkeen oliiviöljyssä ja mustapippurissa pyöriteltyä rucolaa. Oih <3 Oli hyvää, tämäkin :) Tätä söin sitten niin lounaaksi kuin päivälliseksikin.


Lounas + Päivällinen

Lounaan ja päivällisen välissä söin yhden rahka-annoksen mansikoilla, banaanilla ja cashewpähkinöillä.


Välipala 2

Näiden syömisten yhteydessä tuli pariin otteeseen mutustettua aikaisemmin mainitsemaani Frödingen Ice Cream Mud Cakea, joka oli juuri niin taivaallista kuin osasin odottaakin. Voi olla, että herkkukerrointa nosti se, ettei ole herkkuja syönyt kuukauteen, mutta voi elämän kevät, että oli hyvää!! Siitä nyt ei kuvaa ole, koska se ehti mennä parempiin suihin ennen kuvan ottamista :D

Ben&Jerry's on edelleen koskemattomana pakkasessa ja lakupussista otin muutaman lakun illalla ja se siirtyi takaisin kaappiin. Ei vain enää pystynyt. Päivälliseksi syödyn pizzan jälkeen maha oli niin pinkeenä, että teki ihan pahaa istuakin...

Tänään sunnuntaina on palattu normaaliin ja aamu aloitettu normipuurosatsilla raejuustoineen kaikkineen. Lounaaksi tein maustettuja bataattilohkoja, joiden seuraksi paistoin jauhelihaa ja tein salaatin.

Bataattilohkoista tuli ihan älyttömän hyviä!! Jos joku haluaa testata:

Bataattilohkot:
2-3 bataattia
3-4 valkosipulinkynttä
1 chilipalko tai chilitahnaa, jota itse käytin
1 tl suolaa
mustapippuria maun mukaan
2-3 rkl oliiviöljyä

Kuori ja lohko bataatit. Hienonna valkosipulit ja chili. Tee mausteista ja öljystä seos kulhoon ja pyöräytä bataattilohkot siinä. Paista uunissa keskitasossa 225C 15 min ja nauti :)


Menossa uuniin




Mums <3
Olo alkaa jo kutakuinkin olla normaali ja huomenna aamulla nähdään mitä viikonloppu toi tullessaan. Nyt suuntaan kahvittelemaan vanhemmilleni ja vien sinne säilöön ystävältäni saadun vannehameen. Pitäisi myös koittaa hääpukua vannehameen kanssa, jotta näkee kuinka korkeat korot sen kanssa voi jalkaansa laittaa ;)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)