maanantai 11. helmikuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 6 :)

Ihanaa maanantaita!

Taas viikottaisen yhteenvedon aika. Liikuntaa on tullut viime viikolla taas runsaasti. Alkuviikon treenit menivät normaalista poikkeavasti aerobisina koulutuksen takia, mutta puolessa välissä viikkoa pääsin taas salitreenin makuun ja sainkin tehtyä kaikki neljä treeniä viikolle :)

Keskiviikon jalkatreeni osui ja upposi normaalia paremmin ja pitääpä ottaa tänään uusiksi! Muutenkin tämän viikon treenit ovat kulkeneet hyvin ja eipä ole taaskaan tuntunut siltä, että liikaa olisi. Pitää kuitenkin tähän johonkin väliin ottaa hieman kevyempi viikko, mutta ei nyt :) Sunnuntaina pidin lepopäivää ja keskityin venyttelyyn ja rullailin Foamrollerilla varsinkin reisiä ja selkää auki. Venyttelin myös pariin otteeseen :)Vko 6
 Satuinpa huomaamaan tuossa yksi päivä Heiaa päivittäessäni, että on tähän alkuvuoteen tullut käveltyä jo 100 kilometriä :o Ja tässähän ei ole mukana niitä hitaampia ja laiskempia koiralenkkejä mukana. Niin niitä vaan kertyy huomaamattaan.

Ruokailujen suhteen olen pysynyt normaaleissa rytmeissä ja niissä terveellisissä vaihtoehdoissa. Alkuviikon koulutuksessa oli runsaasti houkutuksia aina lounaan kermaperunoista iltapäiväkahvin mutakakkuihin ja mustikkapiirakoihin, mutta enpä niihin koskenut :) Viikonloppuna taas kotona yksin hääriessä tuli hetkiä, jolloin olisi tehnyt mieli napata pakkasesta jäätelöä tai hieman karkkia kaapista, mutta enpä sortunut, sillä olen itselleni luvannut viettää vielä herkuttoman helmikuun ja sehän pitää!

Ja tähän nyt painopäivitystä:

En tiedä miten päin olisi, koska olen niiiin fiiliksissä!!! Jos vaaka valehtelee niin valehdelkoon, mutta tiedättekö mitä se näytti tänään aamulla, kun sitä tihrustin viideltä... Piti ihan ottaa uusinta, ettei vaan astunu vinoon :DEn tiedä pitäiskö tota uskoa??


Siis se maaginen raja on rikottu!!!! Whaaat!? En ollut aamulla uskoa silmiäni, kun tuon näin. Viime viikon punnituksesta paino oli noussut noin kilon ja nyt se on tipahtanut siitä melkein kaksi! Ja vaikka viime viikon turvotuksia ei lasketakaan, näyttää vaaka -0,9kg kahden viikon takaiseen :o En tiedä auttoiko tankkaus noin hyvin vai mitä tässä on tapahtunut, mutta olen kyllä todella HappyHappyJoyJoy :) Kuudetkympit on tavoitettu.

Tällainen kiva viikon aloitus täällä, mites siellä? :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)