keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Saliviikko startattu!

Jes, saliviikko on vihdoin lähtenyt käyntiin ja hyvä treeni olikin. Nyt on mehut viety jaloista. Alkuviikko on mennyt koulutuksen takia pelkästään aerobisten parissa ja normaali maanantain jalkatreeni siirtyi vasta nyt keskiviikolle.

Aloitin treenin lämmittelyllä ja otin alkuun pitkästä aikaa mukaan askelkyykkyjä. Aina yhtä ihania ja kamalia :D Kyykkäilyn jälkeen prässiin ja siinä tulikin tehtyä paria eri sarjaa ja jaloissa alkoi hapottamaan viimeisten toistojen kohdalla hyvin. Polven ojennuksissa tein enkat tänään ja tein normaalia useamman sarjan!!

Treeni kokonaisuudessaan:

Jalat
Askelykyykky kp
Prässi leveänä
Prässi kapeana
Polven koukistukset
Polven ojennukset
Lonkan ojennukset
Loitontajat
Lähentäjät
Yhden jalan prässit

Vatsat
Rutistukset laitteessa
Kyljet kahvakuulalla
Rutistukset jumppapallolla
Kierrot

Loppuun vielä kymmenen minuutin jäähdyttelyt ja kotiin syömään. Tuo lumentulo voisi muuten pikku hiljaa alkaa loppumaan ja kevät voisi alkaa tehdä tuloaan :) Onneksi täällä kuitenkin on tiet aurattu jo aikaisin. Tänäänkin kävin aamuaerobisen tekemässä (jo kolmas tälle viikolle :o) ja tiet oli aurattuna :) Ei tarvinnut rämpiä eteenpäin :)

Päivälliseksi kaivoin pakkasesta aikaisemmin tekemääni pestokanapastaa, johon lorautin hieman oliiviöljyä ja poikkeuksellisesti "jälkkäriksi" mandariini ja vähän viinirypäleitä :) Hyväääää... Arjen pieniä "herkkuja"

Jälkkäri
Illasta olen keskittynyt venyttelyyn ja venytellyt jalat jo pariin otteeseen. Tämä on osa-alue, johon pitäisi keskittyä enemmän ja tehdä enemmän. Olen nyt jonkin verran tässä alkuvuodesta skarpannut jo venyttelyn suhteen, mutta vielä pitäisi tehdä enemmän.

Nyt iltapalan tekoon...mitäköhän sitä tällä kertaa söisi :)


Tiistain herkkuiltapala....


Sama tavara sulautuneena yhteen :D Hyvää silti <3

Kävin muuten tuossa viime viikolla ostamassa Foam Rollerin cittarista ja olen sitä nyt pariin kertaan testannut.  Ensipuraisuiden perusteella voin sanoa, että toimii, mutta ehkä siitä enemmän kunnon kokeilun jälkeen :)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)