maanantai 4. helmikuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 5

Viime viikkoisen kertausta ja kokoon kasaamista. Viime viikolla vietettiin siis tammikuun viimeiset päivät ja samalla päättyi herkuton kuukausi. Viikonloppu menikin sitten enemmän ja vähemmän tankkaillessa ja nollatessa tiukkaa kuukautta, joka ei nyt ihan oikeasti ollut niin kovin tiukka ;)


Viikko 5


Urheiltua tuli jälleen paljon enkä nyt sitten malttanut viikonloppunakaan pysyä poissa lenkkipoluilta, mutta ne liikunnat menivät melkoisen rauhalliseen tahtiin. Vajaa 10 tuntia tuli jälleen hikoiltua. Kuten tuosta alla olevasta Polarin koosteesta näkyy niin melko matalilla sykkeillä on suurin osa liikunnasta suoritettu.Ruokailujen osalta pysyin hyvin selvillä vesillä aina viikonloppuun asti, joka sekin oli suunniteltua herkuttelua ja ylensyömistä. Kaikkea suunniteltua en edes jaksanut syödä, mutta silti turvotus on tehnyt tehtävänsä ja paino heilahti noin kilon ylöspäin. Enpä tuosta nyt suurta stressiä ota, pientä takapakkia, joka on helposti pois saatavissa :)

Kokonaisuudessaan tammikuun sujui hyvin, en ole sairastellut (koputan puuta), vaikka sitä ympärillä paljon pyöriikin ja tosissani toivon, että niiltä säästyn.

Polarin yhteenveto antaa tammikuulta ihan kiitettävät luvut:
Harjoituskerrat: 38
Harjoitustunnit: 36
Kalorit: 21 897
Kilometrit: 71,6

Ihan hyvin on vedetty :)

Tässä pohdiskelin hieman viikonlopun syöpöttelyjen jälkeen, että mitäs jos pitäisi herkuttoman helmikuun? :) Messissä? Itse aloitan hieman jälkijunassa, mutta tullaan kuitenkin :) Katsotaan jos yhden sallitun lipsumisen tekee, jos suunnitelmat tuohon parin viikon päähän toteutuvat, mutta muuten voisi mennä herkuttomalla, kun tuntuu tällä hetkellä aika vaivattomalta :) Oliskohan se pahin sokerikoukku selätetty.... 

Tällainen perinteinen yhteenvetopostaus nyt maanantaihin. Pakko siirtyä sohvan pohjalle loppuillaksi. Koulutuksen ja oitkän kävelylenkin jälkeen pää täysin tyhjä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

-H-

3 kommenttia:

 1. Taisin jossain kommentissa jo sanoakin, mutta I'm in :) Neljä päivää takana, 24 edessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, hyvä Anni! Onko mielitekoja tullut jo? Ne helpottaa kyllä, ekan/ekojen viikkojen jälkeen.

   Tänään koulutuksessa iltapäivä kahvitauolla kiersin kaukaa ja ilman mitään ongelmaa mutakakut, mustikkapiirakat, hedelmäsalaatit jne jne. :) Kyllä se siitä lähtee!

   Poista
  2. Olen ollut puolitoista viikkoa kipeänä, ja kun en haista/maista oikein mitään, on herkkujen himoitseminenkin jotenkin unohtunut. Nyt kun olo alkaa koheta pikkuhiljaa, alan taas muistaa kaikki epäterveelliset ihanuudet :P Mutta en ajatellut antaa periksi.

   Olet kyllä tosi rautainen, jos onnistut väistämään kaikki tyrkytetyt herkut :) Itsellä toimii hyvin poissa silmistä, poissa mielestä -ajattelu, mutten vielä uskalla mennä karkkihyllylle silittelemään suklaalevyjä :D

   Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)