tiistai 26. helmikuuta 2013

Ottaako se flunssa vallan sittenkin...

Kääk! Eilinen hyvä fiilis on kääntynyt pienimuotoiseen kurkun karheuteen ja paleluun :/ Aamulla heräsin kellon soidessa 4:45 ja kurkku tuntui hieman karhealta, mutta olo oli muuten ok, joten suuntasin aamukävelylle koiran kanssa.

Koko päivän on kuitenkin paleltanut ja jätin suosiolla salinkin väliin, josko tämä olo tästä nyt helpottaisi... Ei nyt haluaisi sairastella, mutta enpä riskiäkään ota että olo vielä pahenisi, jos rautaa lähtisi tempomaan.

Josko sitä rankalla veden juomisella, vitamiineilla ja rohdoilla tämän selättäisi.

Eilinen taas oli ihan normi maanantai: Aamu alkoi tottakai aamuaerobisella. Herätysvalo herätteli 4:45, reippaasti ekalla yrittämällä ylös, iso lasi vettä ja burneri nassuun ja eikun kävelylle :) Harmi, kun ei puhelinta ollut mukana, kun täysikuu loisti niin hienosti ja valaisi muuten vielä niin pimeää aamua. Löysin kaiken lisäksi uuden, hieman pidemmän reitin, jota tulen tallaamaan jatkossa :) Saan pidennettyä aamulenkin noin 45 minuuttiin.

Aamupuuron sain syödä kaikessa rauhassa ja tajusin vasta ajellessani töihin, että olisin hyvin ehtinyt vielä tuohon aikaan katsoa Oscareita :o Noh, ne tuli ja meni..

Töistä lähdin normaalia aikaisemmin ja suuntasin hammaslääkäriin. En missään nimessä pidä hammaslääkärissä käymisestä ja mielelläni jättäisin sen väliin kokonaan, jos vain voisin.. Pakko kuitenkin käydä ja tänään oli vuorossa purukiskojen ihmettelyä, joista kuulin ensimmäistä kertaa viimeksi aikaa varatessani :o Noh, eipä niitä nyt sitten tarvitakaan, mutta laittoivat mulle ajan viisauden hampaiden poistoon!! Jaiks! Sitä pelkäsin eniten ja ensi kuussa on ensimmäinen aika.. :/ Sitä odotellessa, ei innolla, ei todellakaan.

Hammaslääkärin jälkeen rahka-ananascombi autossa ja siitä salille :) Vuorossa jalkatreeniä ja vatsoja. Ja testissä mun uudet ihanat Niken pökät, jotka poistin erittäin huokeaan hintaan Budgetistä lauantaina, kun pojat kävivät ihmetelemässä lätkäkamoja. Mitäs päästivät mut pyörimään yksikseni.. :)

Mahtavat kuvauslahjat, pää kadoksissa :D

Nämä Niken tight fitit on ihan parhaita pöksyjä ja niitä löytyy kaapista kolmet erilaiset. Yhdet pitkälahkeiset voisi vielä hommata :P Kyllä noi reidet vähän muotoa kaipaisi.. samoin tuo takaosasto... huoh..


Love this pants <3


Jalkatreeni kulki, jälleen. Takareidet olivat edelleen juntturassa perjantain, siis perjantain, treenistä, mutta eiköhän ne nyt auenneet hieman. Niihin en kyllä varsinaisesti keskittynyt eilen , mutta tuleehan niitä käytettyä kyykkäillessä ja prässissä. Etureidet ottivat treenin hyvin vastaan ja puhki ovat :)

Jalat
Hack kyykky
Jalkaprässi
Takapotkut laitteessa
Polven ojennukset
Takapotkut taljassa
Loitontajat
Yhden jalan prässi
Pohkeet prässissä
Pohkeet omalla painolla

Vatsat
Kylkirutistukset kahvakuulalla
Vatsarutistukset laitteessa
Vatsarutistukset levypainon kanssa
Kierrot

Polven ojennuksiin sain jälleen nostettua painoja. Hihii :) Painopakkaan lisää tavaraa joka sarjan jälkeen ja viimeisellä toistolla pito niin kauan kuin pysyy. Poltto taattu! :)

Hyvä reilun tunnin treeni ja kaloreita paloi reilu 600.



Salin jälkeen pääsin vielä kauppaan ja kävin täydentämässä jälleen tyhjentyneen jääkaapin. Ostin pitkästä aikaa possua vaihtelun vuoksi, joka teinkin heti kotiin päästyäni. Löysin mielenkiintoisen Välimeren tahnan, joka sisältää paprikaa ja cashewpähkinää, jonka uskoin sopivan possuun ja niinhän se sopikin :) Pieni kerros fileen päälle, oli hyvää :)



Päivällinen: possun sisäfilettä, perunoita, raejuustoa, kurkkua ja ruisleipä leikkeleellä :)

Loppuilta rauhassa sohvalla maaten. Iltapalaksi tein herkkusmoothien rahkasta, mehukeitosta, vehnäleseistä ja lisäsin vielä hieman maustamatonta heraa ja glutamiinia kyytipojaksi ja hieman lisämakua tuomaan metsämarja Fun Lightista. Nams! :)



Mites teidän viikko on pyörähtänyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)