sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Loppuviikon tuusailuja :)

Ihanaa sunnuntaita ja varsinkin aurinkoista sellaista!

Rauhallinen aamuherätys. Aamupuuroa kaikessa rauhassa. Ja aamukahvia Rachael Rayn seurassa :) Hiihtoa kyllä olisin katsellut, jos sitä vain olisi tullut.

Taitaa ulkoilureitit tänään olla melko tukossa tuon ihanan aurinkoisen kelin takia. Se on jännä, kuinka tällaiset kelit herättävät ihmiset horroksesta, kun yleensä on saanut tallata melko lailla rauhassa sunnuntain lenkkejään. Ihmisille taitaa tulla huono omatunto, kun aurinko paistaa, niin päättävät tehdä talven ensimmäisen lenkkinsä tällä kelillä ;)

Tämä loppuviikko on taas juossut kamalaa tahtia. Tässä tulee nyt tekstiä sitten keskiviikosta lähtien :) Keskiviikko oli viikon ensimmäinen lepopäivä. Liikunta jäi kaikilta osin silloin sikseen, koska nakitin koiralenkitkin herralle :)

Torstaina kävin tekemässä selän, rinnan ja vatsoja. Jostain syystä tuo rinnan treenaaminen  vaan tökkii. Likkeet saan kyllä tuntumaan ja ne tehdään loppuun asti, mutta voisin niiden sijaan tehdä kyllä jotain muuta :D Se tehtiin kolmella, mutta sitäkin intensiivisemmin. Selkä otti taas hyvin osumaa ja treeni meni perille :)

Selkä
Ylätalja leveällä myötäotteella
Kulmasoutu kahvakuulalla
Pulloverit taljassa
Alatalja
Selän ojennukset

Rinta
Peck Deck
Penkkipunnerrus laitteessa
Penkkipunnerrus kp

Torstaina oli meidän 2-vuotis kihlajaispäivä ja löysinkin kotiin tullesaani ihanan yllätyksen makuuhuoneesta vaatehuoneen ovesta roikkumasta <3<3Perjantaina kävin tekemässä viikon vimosen salin eli takareisiä, pakaroita, olkapäitä ja vatsoja. Hyvä treeni ja huippufiilis :) Alkuun pienet lämpät crossarilla ja siitä pumppaamaan takareisiä polven koukistuksien muodossa.

Takareidet + Pakarat
Polven koukistukset
Prässi kapealla ylhäällä
SJMV
Takapotkut taljassa taakse (s)
Takapotkut taljassa takaviistoon (s)
Pohkeet omalla painolla

Olkapäät
Viparit sivuun
Pystysoutu kahvakuulalla
Pystypunnerrus kp istuen


Katsottiin Voicea yhdessä :)

Lauantaina ainoana treeninä oli aamutuimaan tehty lenkki. En osaa enää oikein nukkua pitkään, joten nousin ylös jo ennen yhdeksää ja nappasin koiran matkaan ja lähdettiin lenkille. Hölköteltiin osa matkasta ja siinä tulikin hyvin herättyä :) Herkkuaamupalan vuoro tottakai lauantaiaamuisin eli banaani teki seuraa puuron ja mansikoiden joukkoon. Tuo on vaan niin hyvää <3 Voisin syödä pelkästään tätä koko ajan :)Lauantaille olikin ohjelmaa luvassa. Lähdettiin veljeni ja hänen tyttöystävän kanssa kahvittelemaan meidän äidin vanhempien luo Krunikaan Helsinkiin. Oli kyllä pitkästä aikaa kiva käydä moikkaamassa isovanhempia, joiden luona tulee käytyä liian harvoin. Ja reissulla oli myös tarkoitus: vietiin heille samalla hääkutsu ihan henkilökohtaisesti :) Nyt on siis jo ensimmäinen kutsu saapunut perille ja loput lähtevät ensi viikolla :o Hui! :)

Kahvittelujen jälkeen suuntasimme koko kööri vanhemmilleni syömään. Äitini oli tehnyt meidän lapsuuden herkkuja, pärämätsejä eli meidän kesken pärkkuja :) Olettekos kuulleet ennen? Pärämätsit ovat turkkilaisia lihapiirakoita, joiden kanssa me ainakin syömme suolakurkkua, ketsuppia, luonnonjogurttia, punajuurta... Aivan älyttömän hyviä!! Hieman googlailin ja löysin yhden blogin, jossa mainittuna nämä ja melkolailla juurikin tuolta näyttävät :) Blogiin tästä. Eipä tullut itse niistä nauttiessa otettua kuvaa. Sen sijaan kuva lauantain iltapalasta: Rahkaa vadelmilla, mustikoilla sekä murskatuilla banaanilastuilla ja cashewpähkinöillä, sluprs <3Loppuviikonloppu onkin mennyt rennoissa tunnelmissa ja tänään sunnuntaina viettelen viikon toista lepopäivää, joka tuntuu melko harvinaiselta herkulta :o Mutta enpä ota stressiä tuosta kelistä, kyllä niitä vielä tulee. :) Sen sijaan olen pyykännyt ja vaihtanut keväisemmät verhot olohuoneeseen.
Ai niin ja päätin vaihtaa punnituspäivän lauantaille. Tällainen päätös siksi, että olen ottanut lauantaista ns. vapaasyöntipäivän ja syön esim. aamupalan normaalia isompana tuolloin ja jos joskus haluaa herkutella niin tehdään se lauantaisin :)

Ja lauantain aamupaino... tättädädää... 68,6!!!! :) Huh :o

Tänään nyt sitten lepäillään ja varmaan foam roller antaa reisille kyytiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)