maanantai 18. helmikuuta 2013

Yhteenveto: Viikko 7

Heippis!

Viime viikko hurahti niin kamalaa vauhtia taas, että bloggailut jäi melkosen vähille. Oli myös puolessa välissä viikkoa sellaista oloa, että olisin kipeeksi tulossa, mutta se meni onneksi ohi yhtä nopeasti kuin tulikin.

Kovin vihreältä nämä merkinnät näyttävät :D mutta kyllä ne salitreenit siellä alla on :)


vko 7

Aamuaerobiselle heräilin viime viikolla kolmeen kertaan ja salilla kävin neljästi. Tein myös kaksi hieman pidempää kävelylenkkiä koiran kanssa tiistaina ja sunnuntaina.
Aika hyvin tavoitteisiin pääsi Polarin ohjelman mukaan :D

Maanantain jalkatreeni sujui vielä vanhaan hyvään malliin, mutta keskiviikon ojentaja-käsipäivä hieman tökki, vaikka hyvän tuntuman sainkin. Torstaina töissä alkoi puolen päivän jälkeen tulemaan sellainen tunne, että olisin kipeäksi tulossa, joten jätin suosiolla salikassin töihin ja kurvailin kotiin viettämään lepopäivää. Illalla olotila kuitenkin muuttui täysin normaaliksi ja sen jälkeen ei mitään ole ollutkaan. Olikohan vain huonosti ilmastoidussa neukkarissa pidetty kolmen tunnin palaveri syynä kummalle ololle :D

Perjantaina salilla oli vuorossa rintaa ja selkää sekä vatsoja. Rinnalle tein vain kaksi liikettä, mutta nekin sain tuntumaan sitäkin paremmin, kun oli isommat painot käsissä kuin ennen :)

Lauantain salikäynti suoritettiin taas kävellen sinne ja takaisin. Eipä tarvitse crossarilla heilua ennen treeniä, kun saa hyvän lämmön salille kävellessä ja jäähdytellä voi takas tullessa :) Tämäkin treeni osui ja upposi juuri sinne minne piti eli takareisiin ja pakaroihin. Polven koukistajassa lisäsin jälleen kerran painoja! ;)

Ruokailujen suhteen on sujunut hyvin ja eiliseen iltaan meni vielä mallikkaasti, kunnes iski mieletön karkkihimo ja sorruin..... ARGH!! Että suututti sen pienen mässäilyhetken jälkeen. Sinne meni herkuton helmikuu... Noh, tästä mennään taas eteenpäin... Onneksi ei kuitenkaan aivan älyttömiä määriä tullut syötyä.

2 kommenttia:

  1. Älä huoli, yhtä päivää vaille tai melkein herkuton helmikuu on ihan yhtä hyvä :) Tsemppiä loppukuulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Näitä nyt kaipasinkin!! Kylläse vaan päähän otti heti syömisen jälkeen, mutta seuraavana aamuna oli jo uusi draivi päällä :)

      Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)