lauantai 2. helmikuuta 2013

Viikon treenailut suoritettu :)

Hyvää lauantaihuomenta :)

Tähän hetkeen on nyt viikon treenailut suoritettu ja nyt voi viikonlopun ottaa ihan rauhallisesti ja ennen kaikkea syödä ;)

Torstaina salilla oli vuorossa selkää ja rintaa. Treeni on osunut ihan kohdilleen, kun vieläkin tuntuu, että on tehnyt. Sain todella hyvän tuntuman selkää varsinkin ylätaljassa ja kulmasoudussa ja toistot ovat menneet perille :) Tein myös ylätaljassa enkat, 50kg siinä oli!! Otan seuraavaan treeniin mukaan avokin vetoremmit, koska puristusvoima ei vain jaksa pidellä tuotakaan kauaa. Katsotaan paljon sitten nousee :)

Selkä
Ylätalja myötäotteella leveänä (15x30kg, 12x35kg, 10x40kg, 8x45kg, 6x50kg)
Pullover taljassa
Kulmasoutu käsipainoilla
Alatalja
Selän ojennukset laitteessa

Rinta
Peck Deck
Penkkipunnerrus laitteessa
Penkkipunnerrus käsipainoilla
Punnerrukset

Tähän päälle vielä 20 minuuttia portaiden nousua intervallina ja treeni oli pulkassa. 

Perjantain aloitin vajaan 4 kilometrin aamuaerobisella. On se ihmeellistä, miten ihmismieli muuttuu, kun muutaman kerran hammasta purren vedät lenkkikamppeet päälle ja lähdet kylmyyteen tallaamaan. Niin siis tuo muutama pakkasatekin on minulle jo kylmää :) Nyt ei ole enää mitään ongelmaa lähteä ja se herättääkin kivasti :)

Jouduin alkuiltapäivästä lähteä "kuriirikeikalle" Helsingin keskustaan, koska eräät paperit piti kiireellä toimittaa eteenpäin, koska toiset alkuperäiset versiot eivät olleet silloin vielä saapuneet perille. Nappasin välipalarahkani mukaan ja lähdin kuskaamaan papereita keskustaan. Syöminen ei katso aikaa eikä paikkaa, vaan paperit perille vietyäni söin rahkan ja banaanin autossa ennen kuin lähdin ajelemaan salille :)

Perjantain salitreeninä ja viikon viimeisenä oli vuorossa taas extraa. Tuttuun tapaan vuorossa oli taas takareidet ja pakarat sekä päälle tein vielä olkapäitä, ojentajia ja vatsoja. Tajusin vasta vatsoja tehdessä, että salilla oli vierähtänyt melkein puolitoista tuntia :o

Kävin pitkästä aikaa salin toisella puolella tekemässä polven koukistukset ja että poltteli! :) Sain myös taljassa takapotkut tuntumaan niin hyvin, että itku meinasi tulla viimeisillä potkuilla :D


Kyykkyjä lämmittelyksi

Itsensä kuvailun aatelia :D


Nousee nousee, ilmeellä :D

Oho :o

Salin jälkeen ruokaa ja lämmittelin pakkasesta itselleni tuossa vähän aikaa sitten tehtyä kana-pestopastaa ja oli muuten hyvää :) Maistoin nyt vasta ekaa kertaa. Ja jälkkäriksi omena.


Kana-pestopasta

Nyt on tarkoitus sitten viikonloppu keskittyä vaan oleiluun ja lepoon ja syömiseen. Kävin kuitenkin tänään vielä ennen aamupalaa vielä aamukävelyllä koiran kanssa. Ennen lenkkiä kävin vaa'alla ihan vain nähdäkseni huomenna kuinka paljon pöhötystä tämä tämän päiväinen syöminen aiheuttaa ja vaaka näytti tasan 70kg.... Pientä boostia tarvitaan siis, kun nämä viimeiset tuntuu olevan melko tiukassa :)Ehkä huomenna kirjoittelen tämän päivän syömisistä ja fiiliksistä :)

Ihanaa viikonloppua!

-H-

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi!nappailenkin tästä muutaman treenivinkin ;)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)