torstai 24. tammikuuta 2013

Eka kerta!

Moikka!

Muutama uusi lukija saapunut joukkoon, tervetuloa :)

Eilen lupailin fiilispäivitystä tästä päivästä, kun tuli kokeiltua jotain mitä en koskaan aikaisemmin olekaan tehnyt. Taas kerran tuli ylitettyä itsensä ja ei tehnyt edes pahaa :)

Nimittäin: AAMUSALI

Siis oikeasti aamusali :) Tämä saattaa jostain jo asiaa rutiinina pitävälle kuulostaa hieman tyhmältä, mutta tämä oli eka kerta kun salille suuntasin näin aikaisin. Pakkailin eilen illalla kaikki treenivaatteet ja härpäkkeet valmiiksi ja eväät myös. Keitin puuron valmiiksi (joka ei kokemuksena ollut kyllä kovinkaan miellyttävä verrattuna normiaamupuuroon), pakkasin mansikat, raejuustot ja soijalesitiinit purkkeihin, samoin lounaan ja välipalan. Eli kunnon eväsarsenaali töihin matkaan. Kaikki oli siis valmiina aamuksi.


Aamuyön pimeydessä...
 
Herätysvalo oli soimassa 4:45. Heräsin jo hieman ennen sitä ja nousin ylös 4:40 :) Tämä ei kuitenkaan eroa normaalista aamusta, jolloin käyn koiran kanssa kävelemässä aamuaerobisen. Heräämisen kanssa ei siis mitään ongelmaa. Tässä vielä tuoreena muistikuvana on viime kevään ja jopa vielä kesän vaikeat herätykset, joissa saatoin torkuttaa kelloa parikin tuntia eteenpäin. Liukuvassa työajassa on se huono puoli, että saa itse päättää monelta menee :P Vielä ei ole uudestaan tätä ongelmaa esiintynyt ja aamuherätykset ja lenkit sujuu ongelmitta!

Ennen salille lähtöä söin banaanin ja join protskun. Pakkasin eväät matkaan, puin päälle ja nappasin salikassin ja lähdin matkaan. Olin salin pihassa hieman ennen viittä ja oven takana 4:59!!! Jouduin jopa pienen hetken odottamaan, että pääsin lukijalla sisään, koska sisällä pääsee vasta 5:00 :) Tässä vaiheessa jo fiilis oli mahtava. Olin siis ensimmäinen, mutta pikku hiljaa porukkaa alkoi aamutreeniin valumaan.


Love my pants <3


Treeninä vuorossa selkä-rinta-vatsa -kombinaatio. Vaikka treeniaika poikkesi normaalista iltapäivätreenistä, ei se tuntunut vaikuttavan tekemiseen mitenkään. Aamun pieni tankkaus auttoi jaksamaan koko treenin ja hyvin siinä heräsi :)

Selkä
Ylätalja leveällä myötäotteella
Ylätalja kapealla vastaotteella
Kulmasoutu levypainolla
Maastaveto
Alatalja
Selkäojennus
Supermanit

Rinta
Peck Deck
Penkkipunnerrus laitteessa
Penkkipunnerrus käsipainoilla
Penkkipunnerrus levytangolla

Vatsat
Kylkirutistukset levypainolla
Vatsarutistukset laitteessa
Vatsarutistukset jumppapallolla
Kierrot matolla


Itselaukaisun aatelia


Toinen samanmoinen


Hyvä treeni heti aamuun


Palari huiviin, pikainen suihku, kamat kasaan ja töihin :) Töissä olin jo hieman ennen seiskaa ja söin aamupalan vasta töissä. Taidan kyllä pysytellä omassa versioissani ja jättää raejuuston ihan omaksi annokseksi. Sekoitin ensimmäistä kertaa raejuuston puuron sekaan ja on se parempaa erillään :)

Vaihtelu virkistää, ananasta rahkan kanssa välipalanaTöiden jälkeen kävin hakemassa Massin paketin, jonka olin tilannut pari päivää sitten. Päätin nyt loppujen lopuksi ottaa glutamiinin ja leusiinin kokeiluun/käyttöön ja hieman muutakin tuli samalla tilattu. Nyt on taas hetkeksi lisäravinteita, kun se Fitnesstukunkin paketti tuli viime viikolla...
Kotiin päästyäni kävin käyttämässä koiran 45 minuutin kävelylenkillä. Olin päässyt töistä lähtemään jo kolmelta ja oli kiva pitkästä aikaa käydä kunnolla valoisan aikaan lenkillä. Niin ne päivät alkaa pikkuhiljaa pitenemään :)

Lähdin avokin mukaan illasta vielä ostamaan kenkiä ja tulin itsekin kassin kanssa :o Piti vain mukaan mennä :D

Tarjous jota ei voinut ohittaa :)

Onnistunut torstai takana :) Huomenna onkin jo perjantai ja työviikko on taas vierähtänyt :)

-H-

1 kommentti:

  1. Jee, aamusali!! Minäkin olin tänään aamusalilla, tosin 6 aikoihin vasta. Mutta kyllä se päivä lähtee niin kivasti käyntiin ja kiva saada kroppa kunnolla käyntiin heti aamusta :) Sähän oot shoppaillut kaikkea kivaa <3

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)