sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Nälkä!

Mikä ihana tekosyy! Tai siis olisi todennäköisesti, jos olisin sortunut, mutta enpä ole. Onneksi. Olen painiskellut näläntunteen kanssa koko viikonlopun! Vaikka olen syönyt kumpanakin aamuna normaalia suuremman puuroannoksen, on nälkä kurissut vatsassa jo vajaan parin tunnin päästä :o

Tämä jatkuva näläntunne tuo mukanaan mieliteot ja ne ovat pyörineet päässä tänäänkin koko ajan. Viikonloput tuovat tähän cocktailiin vielä oman haasteensa kun vapaa-aikaa on arkipäiviin verrattuna runsaasti enemmän. Tällöin on myös aikaa miettiä kaikkia herkkuja :D


Yhteinen limppari ja miehen popparit - joihin en koskenutkaan :)


Eilinen leffakäynti ei ollut yhtä paha kuin tänään on ollut. Eilen istuin salissa kaikken herkkujen keskellä ja nätisti söin eväänä olleen proteiinipatukan ja join laittilimua. Tänään kuitenkin ovat kaikki kaapeissa lojuvat herkut (loput joulusuklaat ja -karkit) kummitelleet mielessä ja on ollut todella lähellä etten ole sortunut sokerittomalla... mutta enpä ole sortunut!


Kaapissa huutavat namit....


Mitä olisin sillä voittanut/saavuttanut, jos olisin ottanut ylähyllyllä majailevan tv mix-laatikon ja istunut sen kanssa sohvalla hetken, jos toisenkin? En mitään. Korkeintaan olisin saanut itselleni huonon olon tai vähintäänkin huonon omantunnon ja ketutuksen. Minute on the lips, forever on your hips.. Niin se vain menee. Hetken olisi ollut kiva mussuttaa karkkia kaksin käsin, mutta olotila sen jälkeen olisi vienyt senkin hyvän fiiliksen mennessään.

Mutta, jos nyt ei aivan äärettömyyksiin mennä, odotan jo kovasti tammikuun loppumista ja sitä, että pääsen leipomaan jotain herkkua pitkästä aikaa ja syömään hieman jäätelöä. Ben&Jerry's. Cookie Dough. Tai Half Baked. Näiden takia on jäätelöallas kierretty kaukaa ja pakkasesta haettu kiltisti vain mansikoita tai wokvihanneksia :) Luvan kanssa kuitenkin ratkean jäätelöön kuun vaihduttua. Ja leivon jotain hyvää.

The favorite one <3


Ehkä tämä haaveilu jaksaa pitää mut ruodussa kuun loppuun :) Ja on terveellinenkin ruoka hyvää! Jos makeanhimo yllättää, välipalana on marjoja ja rahkaa. Niin hyvää ja niin simppeliä.


Vadelmia, mustikoita ja rahkaa
Eilen kokkailin myös eväitä pakkaseen, kokeilin tällä kertaa pestopastaa. Teimme viime viikolla tomaatti-chiliversiota, joka oli onnistunut kokeilu ja nyt vuoron sai pestoa sisältävä versio.  Keitin pastat, joiden sekaan laitoin vielä pari teelusikallista pestoa tuomaan lisämakua ja paistoin kanat kylkeen. Jako tasan ja pussitukseen. :) Kaikki pakastevihannekset olivat päässeet loppumaan, joten en saanut kokonaista päivällistä suoraan pussiin. Pitää vain tehdä salaatti kylkeen ja annos on valmis :)








Pussit valmiina pakkaseen :)
 Ja taattu makuelämys. Rakastan pestoa ja voisin sitä syödä pastan kanssa pelkästään..

Ehkä tämä jatkuva nälkä vain kertoo sitä, että kroppa tarvitsee lisää polttoainetta ja sitä se tulee samaan ensi viikosta lähtien kun kasvatan annoksiani hieman. Laitan taas huomenna koostetta tästä viikosta, niin näette, että kyllä sitä on kulutettukin...

Mukavaa sunnuntai-iltaa! <3

-H-


3 kommenttia:

  1. Näyttipäs hyvältä tuo rahka marjojen kera ja kokkailusi! Täällä herkkupäivän jäljiltä sellainen karkkiähky, että morjens.. Nälkä kertoo siitä että rasva palaa ja aineenvaihdunta toimii hyvin ;)

    VastaaPoista
  2. Pahimpaan makeannälkään marjat on niitä parhaita :) Ja jos oikein makeanhammasta kolottaa niin hieman steviaa sekaan :)

    Voi ei! Mäkin haluan karkkiähkyn! Helmikuuta odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanna, sä et halua karkkiähkyä! :D Mun makunystyrät eivät tykänneet ainakaan Fun lightista, jossa oli käytetty steviaa.. Muuten en ole kokeillut.

      Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)