keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Vieläkin tuntuu

.... Nimittäin maanantain jalkatreeni! Huh, treeni tehnyt tehtävänsä ja hyvä niin :) Tänään on tuntunut enemmän vielä kuin eilen ja istumatyö ei oloa helpota. Pitää aina välillä nousta jaloittelemaan, ettei ihan tukkoon mene. On tämä vaan niin kivaa ja en kyllä hetkeäkään vaihtais, mitä treeneihin menee aikaa :)

Eilen oli kello (wake up light) soimassa 5:00 ja heräsin valon sarastukseen jo 4:50  ja pari minuuttia pyörittyäni päätin nousta ylös, puin vaatteet päälle ja lähdin tekemään aamuaerobisen. Puolituntinen reippailtiin heti aamusta tyhjään vatsaan. :)

Salille taas suoraan töistä ja tällä kertaa treeninä tuli tehtyä olkapäät ja kädet. Sain taas hyvän poltteen olkapäille tekemällä superina vipareita sivuille ja eteen. Linkkasinkin tuossa aikaisemmassa olkapäätreenipostauksessa Minna Pajulahden videon, josta otin vinkistä vaarin ja tein perässä. Kyllä kannatti. Josko saisi hieman muotoa näihin olkapäihin :)

Treeni kokonaisuudessaan:

Olkapäät
Arnoldit
Superina viparit sivuille + eteen
Pystysoutu levytangolla
Pystysoutu kahvakuulalla

Hauikset
Hauiskäännöt istuen
Scott-penkki
Hauiskäännöt vasaraotteella
Keskitetty hauiskääntö

Ojentajat
Taljassa
Dipit
Ranskalainen punnerrus
Käsipainolla niskan takaa

Vielä vatsoja päälle jumppapallon kera, kiertoja sekä hoovereita.

Tänään olin ajatellut pitää lepopäivän, mutta sen verran alkoi polttelemaan, että lähdin hieman pidemmälle kävelylle koiran kanssa kuin oin ajatellut. Aikaa kului 46 minuuttia. Hyvä, kevyt aerobinen :)

Olin eilen tehnyt kaalilaatikkoa valmiiksi päivälliseksi ja tällä kertaa olin lisännyt myös mukaan riisit, joita en aikaisemmin ile lisännyt. Täältä löytyy postaus, jossa olen pientä reseptiä rustaillut.

Hyväää... :)
Nyt suuntailen iltapalan tekoon ja linnoittaudun sohvalle katsomaan kun Jutta laittaa läskin liikkumaan :)


Suihkun raikkaana :)


-H-


1 kommentti:

  1. Sinulle on tunnustus blogissani http://gomarblego.blogspot.fi/
    :)

    VastaaPoista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)