keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi aloitettu reippaillen :)

Moikka moi!

Eipä eilen tullut muuten mainittua siitä, miten vietin uuden vuoden. Kotona kahdestaan koiran kanssa, eikä haitannut yhtään :) Syynä ei tosin ollut koira vaan se, että pienimuotoinen hammassärky oli alkanut jo aamulla ja buranan voimalla meni koko uusi vuosi. Särky on tosin kaikonnut, joten kiireellistä aikaa en varannut hammaslääkäriin. En ole mikään hammaslääkäreiden ylin ystävä.. :/

Netflix kaverina uutena vuotena ja koiran kanssa katseltiin raketteja ikkunasta ja iltalenkillä käytiin niitä myös hieman ihmettelemässä. Onnin on rekku, joka ei niitä välitä <3

Niinpä uusi vuosi alkoi ilman krapulaa ja pahaa oloa, virkeänä ja hyvin nukkuneena. Olin alunperin ajatellut pitää välipäivän ja katselinkin rauhassa tv-sarjaa Netflixistä ja odottelin, että avokki herää yövuoron jäljiltä. Sohva vaihtui, kuitenkin crossariin, kun avokki yllytti lähtemään hänen mukaansa salille. Kyllä kannatti!

Niinpä kamat kasaan ja salille. Yllättävän paljon porukkaa salilla oli, kello oli kuitenkin jo kolme kun sinne vasta päästiin. Hyppäsin crosstrainerille ja poljin 40 minuutin hyvä aerobisen ja päälle vielä hyvä vatsatreeni. Olo oli ihan super kun vaihdoin sohvan treeniin :) Näitä lisää!

Tästä kotiin ja ruokaa laittamaan. Vuorossa oli jauhelihapihviä, peruna- ja bataattilohkiksia ja salaattia, joita tuli taas tehtyä kolmen päivän edestä.


Nam :)
Huomasin muuten eilen sohvalla maatessani, että vanhat tavat alkavat aina kummittelemaan, kun siinä makaan. Heti alkaa tekemään mieli jotain hyvää pientä naposteltavaa, ihan sama oliko suolaista tai makeaa. Oli hyvä, että mut potkittiin siitä sohvalta ylös eikä koko loppu päivänä mielitekoja tullut.

Tänään vuorossa lepopäivä. Nämä tuntunvat välillä kyllä niin vaikeilta, kun on hyvä draivi käynnissä, mutta kasvatellaan nyt niitä lihaksia levossa sitten :)

Sokeriton ja herkuton tammikuu alkanut siis mielitekojen selättämisellä, mites teillä muilla?

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)