tiistai 29. tammikuuta 2013

Maanantain perus jalkarääkki


Sunnuntaina ostetut tulppaanit ovat hieman auenneet <3


Huomenta,

maanantain salitreeniksi on muodostunut, jo perinteeksi, jalkatreeni ja siinä sivussa vatsat. Maanantai tai viikkon ylipäätään ei tunnu lähtevän liikkeelle ilman jalkarääkkiä ja sillä onkin hyvä potkaista viikko kirjaimellisesti käyntiin.

Takareidet olivat jumahtaneet lauantain treenistä hyvin ja istumatyö ei oikein auta asiaa :D Koko maanantain istuneena tiesi takareisien olemassaolon kyllä työpäivän jälkeen ja niihin suoraan kohdistuvat liikkeet jäivätkin suosiolla pois maanantain treenistä.

Aloitin 10 minuutin lämmittelyllä crossarissa, josta siirryin tekemään somukyykkyjä kahvakuulalla. Tämän jälkeen vuorossa olivat bulgarialaiset kyykyt, jotka kyllä muistuttivat lauantain pakarajumpasta :DBulgarian split squat
 kyykkyjen jälkeen vaakaprässiin ja alkuun kapealla yläasennolla ja päälle vielä leveällä ala-asennolla. HUH! Tässä vaiheessa jo ihan finito, mutta vielä jatkettiin.

Jalat

Sumokyykky kahvakuulalla
Bulgarialainen kyykky käsipainoilla
Jalkaprässi kapeana
Jalkaprässi leveänä
Polven ojennukset
Takapotkut taljassa
Takapotkut laitteessa
Loitontajat
Lähentäjät
Pohkeet omalla painolla

Vatsat

Kylkirutistukset kahvakuulalla
Vatsarutistukset laitteessa
Vatsarutistukset jumppapallolla
Sivukierrot

Ja aivan naatti... Fiilis silti mahtava. Päälle vielä 10 minuutin jäähdyttely kuntopyörällä, palari kitusiin ja kotiin syömään. Tällä kertaa ruokana jauheliha-peruna-sipuli-porkkana -vuokaa ja päälle yksi ruisleipä kahdella siivulla keittokinkkua. Huom ei muuta leivän päällä :)
Maanantai oli käytännössä siinä.

Eiku hei! Kävinhän minä aamuaerobisella :D Vajaa 40 minuutin melko matalasykkeinen kävelylenkki tuli heitettyä tällä kertaa ihan yksin heti aamusta viiden aikaan. Meinasi ihan unohtua :)

Loppuilta menikin ihan vain televisiota töllöttäessä ja seuraavien päivien lounasta tehdessä. Ukkokin kun oli kotiin saapunut sunnuntaina alkuillasta ja oli lupautunut käyttämään koiran koko maanantain niin ei sitäkään tarvinnut itse tehdä :)

Iltapalaksi tein iltajuoman rahkasta, mehukeitosta ja vehnäleseistä ja laitoin vielä sekaan mitallisen glutamiinia. Kyytipojaksi omega sekä magnesium-kalsium-d-vitamiini -kombinaatio.

Mites teillä on viikkon lähtenyt käyntiin? Vieläkö herkuttomat on pitäneet, kun viimeisiä viedään? :)

-H-

2 kommenttia:

 1. Onpas ollut tehokas maanantai! :) Mulla on oikea viha-rakkaussuhde bulgarialaisiin kyykkyihin :D Huomenna vasta jalkatreenin pariin, sitä odotellessa ;)

  Ihan huippu blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, niissä on jotain niin hienoa, mutta samalla jotain niin kamalaa :D Mutta pääasia on, että tuntuman saa ;)

   Ja kiitos <3

   Poista

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)