keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Liikunnan iloa!

Vaikka ne suunnitelmat tuppaa välillä muuttumaan, niin ei pidä antaa niiden häiritä :) Sitten mennään eteenpäin varasuunnitelmalla.

Eilen oli tarkoitus suunnata salille jälleen suoraan töistä tekemään olkapää-käsi -treeniä. Syön aina välipalan töissä normaalisti siinä ennen kolmea, ennen kuin töistä lähden. Viimeinen palaveri oli tarkoitus päättyä neljältä ja tarkoitus oli heittää välipala nopeasti huiviin ja kaahata salille. No palaveri venähti tunnilla ja siinä samassa ateriaväli venähti parilla tunnilla ja vatsa huusi ruokaa. Jouduin siis siirtymään suunnitelmaan B ja söin välipalan töissä pikaisesti palaverin jälkeen ja ajelin kotiin. Sali jäi.

Enpä kuitenkaan jäänyt makaamaan sohvalle, vaan lähdin koiran kanssa vajaan tunnin kävelylenkille :) Tämä lenkki oli tarkoitus tehdä anyway tänään, joten enpä menettänyt mitään, vaikka salille en päässytkään. Tai jaksanutkaan enää pitkän päivän jälkeen mennä. Hyvä fiilis illalla ja salin väliinjättö ei harmittanut.

Tänään aloitin aamun aamuaerobisella. 38 minuuttia ja 3,7 kilometriä :) Töihin kannoin mukanani lounaan, mutta ruokalistan nähtyäni suuntasin lounasaikaan ruokalaan. En vaan voinut vastustaa pestopastaa :) Tottakai maltilla sitä laitoin lautaselle ja salaatti sekä parsakaalit peittivät isomman osan lautasesta. Ruokalassa vaan harmittaa se, että harvoin saa oikeasti kunnon proteiinin lähteitä ottamatta jotain kermaista kastiketta siinä samalla :/ Parempi vain pysyä omissa eväissä :)

Suuntasin töistä suoraan salille ja tein eilen väliin jääneen olkapää-hauis-ojentaja -treenin sekä vatsoja ja päälle vielä 20 minuutin intervalli crossarilla! Whooot? :o 

Olkapäät
Arnoldit
Viparit sivuille kp (s)
Viparit eteen kp (s)
Takaolkapäät kp
Pystypunnerrus levytangolla (s)
Pystysoutu levytangolla (s)

Hauikset
Vuorokäännöt kp istuen
Keskitetty hauiskääntö kp
Hauiskääntö levytangolla (s)
Hauiskäännöt vasaraotteela kp (s)

Ojentajat
Ojentajapunnerrus taljassa
Ranskalainen punnerrus
Dipit
Kick Backit

Puuh.... :)

Huiman hyvä treeni! Sain hyvään jumiin olkapäät ja haukkarit :) Eikä ne ojentajatkaan huonommaksi jää.


On siellä jotain?



Pientä pullistelua... Toppi Gina Tricot


Treenin jälkeen kurvailin kotiin ja melkoinen keli oli :o Alkaa onneksi tässä etelässä jo pikku hiljaa hellittämään. Saa nähdä minkälaisissa kinoksissa saa tarpoa huomenna aamulla koiran kanssa.

Päivälliseksi töissä mukana ollut kanasalaatti ja yksi ruisleipä kyljessä.


On se leipä siellä jossain kinkun alla :)


Jääkaapin ovessa on muutamat pienet muistutukset auttamassa oikeissa valinnoissa :)



Hihii! Vaikka suunnitelmat kahden päivän aikana hieman muuttuivatkin, niin edelleen ollaan viikon aikataulussa ja treenejä ei ole välistä jätetty. Go me Go! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)