sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rauhallinen viikonloppu takana

Heippa!

Viikonloppu mennyt taas siivillä. Mihin nämä päivät oikein menee, vaikka ei mitään juuri tee.. Tai ainakin siltä tuntuu.

Heräsin lauantaina jo seiskan aikaan enkä saanut enää unta. Pyörin hetken sängyssä, mutta totesin sen olevan täysin turhaa, joten nousin ylös, kävin juomassa ison lasin vettä ja lähdin koiran kanssa aamutyhjennykselle :) Siis koiran tyhjennykselle, ei itseni :D Rauhallinen, lyhyt lenkki heitettiin, jota oli täysin turha ottaa päivän liikuntoihin mukaan :D Enemmän aikaa kului ihmettelyyn ja nuuskutteluun kuin itse liikkumiseen.

Lauantaina kävin tekemässä viikon viimeisen salitreenin ja tällä kertaa työn alle pääsivät takareidet, pakarat ja olkapäät. Kaiken kaikkiaan treeni kesti alkulämpän ja loppujäähdyttelyn kanssa 01:32! Aivan puhki! 

Treeni kokonaisuudessaan:

Syvä kyykky
Jalkaprässi leveänä
SJMV
Polven koukistus
Takapotkut taljassa (s)
Takapotkut takaviistoon taljassa (s)
Takapotkut laitteessa (s)
Loitontajat (s)
Arnoldit
Viparit sivuille
Viparit eteen
Pystysoutu

Olkapäät otti kyllä hyvin hittiä ja tuntumaa on ollut siitä asti. Jesh! ;) Tervetuloa pyöreät olkapäät :D


Lauantain  salitreeni!

Palatusjuomana oma kombinaatio: Recoverya ja Wheytä suhteessa 40:60 + glutamiinia ja leusiinia, jotka otin tänään ekaa kertaa matkaan mukaan :)

Treenin päälle ruokaa. Tein tuossa pari päivää sitten hyvin yksinkertaista risottoa eli risottoriisiä, jauhelihaa, sipulia ja paljon mausteita. Niin yksinkertaista, mutta niin hyvää. Palan painikkeeksi muuta porkkana rouskutettavaksi.
Loppulauantai meni rauhallisesti pyykkiä pesten ja television edessä makoillen. Enpä jaksanut mitään kummempaa tehdä. Mutta koska olen yksin kotona, niin ajattelin viihdyttää itseäni hieman mieskomeudella ;) Magic Mike kävi kavereineen kylässä, Jauza!
Lauantai-illan kunniaksi herkuttelin kananmunaleivällä, jossa päällä myös pari siivua keittokinkkua. Oli leipä muuten pitkästä aikaa niin hyvää <3 Mukana myös parit valkuaiset :)

Sunnuntaina heräsin kelloon ihan tarkoituksella seiskan aikaan. Jouduin työhommiin heti aamutuimaan.. :/ Järjestelmäpäivityksiä, jotka on pakko tehdä aikana, kun kukaan ei voi tehdä mitään.. Blaah.

Otin aamuherätyksestä sen verran kuitenkin irti, että kävin aamuaerobisella ennen työhommia :) Koiran kanssa ja vauhtia pidettiin eilisaamuun verrattuna sen verran paljon, ettei kaikkia keltaisia lumikasoja ehtinyt jäädä nuuhkimaan :D

Aamulenkki lukuina. Keskisyke melko kova, kun uutta lunta oli satanut ja kaikkia teitä ei oltu vieöä aurattua. Hieman haastetta leppoisaan kävelyyn.

Aamukävelyn jälkeen aamupalaa, kahvin keittoon ja duuniläppäri auki. Pari tuntia onneksi vain siinä meni töitä tehdessä, joten vielä oli koko päivä edessä. Lähdin puolen päivän aikaan käymään Plantagenissa, josta tarttui mukaan muutama viherkasvi, pari tulppaaninippua ja gerbera piristämään kotia. :) Suuntasin vanhemmilleni syömään tästä ja vein äidillekin tulppaaneja tuliaisena.


Oranssi gerbera keittön pöydälle

Tulppaaneja <3


Tämä taisi olla Sao Paolo? Siirtyi makuuhuoneeseen.

Muutaman tunnin vietin kotona. Syötiin, kahviteltiin ja höpistiin niitä näitä. Tästä suuntasin kaupan kautta kotiin ja koska avokkikaan ei ole ollut vielä tullut, niin lähdin lenkittämään koiraan jälleen. Hieman reilu neljän kilometriä käveltiin jälleen ja niin sitä on tänäänkin kävelty 8 kilometriä ihan huomaamatta.

Nyt rauhallista loppuiltaa viettämään, eiköhän se ovi kohta käy ja reissulainen palaa rähjääntyneenä :)

Huomenna niputetaan tämä viikko kasaan ja tammikuun viimeisiä päiviä aletaan viemään. Te tiedätte mitä se tarkoittaa ;)

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)