maanantai 7. tammikuuta 2013

Toiveissa kiinteät reidet ja pyöreät pakarat..

Jalkatreeniä siis ollut tänään ohjelmassa. Kuka olisi otsikosta voinut arvata :D Aamu alkoi kuitenkin herätykseen kello 5:00 lempeään valoon. Heräilin jo ennen viittä valoon ja makoilin viimeiset minuutit sängyssä, kunnes linnunlaulu alkoi. Itselläni ainakin tuntuu toimivan näinä pimeinä talvikuukausina tämä valoon herääminen.

Ihan en aamulla jaksanut kuvaa räpsäistä :)

Eikun ylös, ulos ja lenkille. Koira matkaan ja tekemään reipas aamukävelylenkki. Kyllä täytyy myöntää, ettei minua olisi vuosi sitten saanut kirveelläkään ylös sängystä pidemmälle lenkille kuin on pakko. Huima muutos elämäntavoissa tapahtunut tässä viime aikoina ja viiden jälkeen pimeydessä kävellessä mietin oikein, kuinka mukavaa se oli. Pieni pakkanen, ei juuri ketään missään. 

Töiden jälkeen oli vuorossa taas kurvaus salille ja jalkatreeni. Jälleen osui ja upposi. Alkuun muutamat sarjat kyykkyjä ja jalkaprässiä. Taas on pakko kohta lisätä painoja kyykkyyn, nykyiset kyllä tuntuvat, mutta kohta viimeinenkin menee jo ilman irvistystä. Polven ojennuksiin lisäsin tänään lisää painoa ja viimeiset toistot puskettiin väkisin läpi. Jalkatreeni on onnistunut ja salilta pois lähtiessa jalat tärisee portaissa, eikö? ;) Päälle vielä vatsoja ja olin ihan loppu. Treeni kokonaisuudessaan 1:15.

Ilme kohdillaan...Oikeanpuoleisessa kuvassa tämän päivän treenit. Not bad, right? :) Ja nyt on vasta maanantai!

Salin päälle ruokaa, jo nähtyä jauheliha-peruna-juuresvuokaa, joka oli viimeinen lajiaan tänään salaatin kera. Eli siis nyt olisi tarvetta siirtyä koneelta keittiöön ja alkaa kokkailemaan.

-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)