lauantai 19. tammikuuta 2013

Miksei kaikki päivät voisi olla tällaisia :)

Moikka!

Oon niin täpinöissäni eilisestä päivästä vieläkin! Ja kyse on vaan ihan niin pienestä asiasta kuin liikunnasta ja sen riemusta :) Pienet on ilot ihmisellä. Eilen oli vaan niin hyvä päivä ja voittajafiilis.

Aamu alkoi taas jälleen hieman ennen viittä, ennen kellon varsinaista soittoa heräilin valon sarastukseen. Nousin ylös, tallustin keittiöön juomaan ison lasin vettä ja katsoin mittaria, -20.... Hrrrrr. Ei muuta kuin vaatetusta enemmän päälle, koirallekin mantteli niskaan ja aamukävelylle. En vain ikinä uskonut, että täysin vapaaehtoisesti lähtisin kaameaan pakkaseen kävelemään pidempää lenkkiä kun on aivan pakko. Niin vain ihmismieli muuttuu ja siellä sitä mentiin, muita ei näkynyt missään. Asennetta!



Lenkille lähdössä...


Toinenkin tarvitsee hieman lämmikettä.




Punaiset posket ja jäätynyt takin kaulus :)


Aamulenkin jälkeen aamupalaa. Puuroa, mansikoita, raejuustoa ja soijalesitiinirakeita, slurps :)


Raaka-aineet



Valmista nautittavaksi :)


Työpäivä meni taas vauhdilla ja ennen kuin huomasin oli perjantai taputeltu ja pääsin parin extrahomman jälkeen lähtemään ja tottakai kohti salia. Neljäs treeni tälle viikolle ja oikein hyvä sellainen. Keskityin ongelma-alueisiin eli takareidet, pakarat, kädet, olkapäät ja vatsat sai kyytiä. Onpas noita ongelma-alueita paljon :D Noh, naiset :D

Treenin jälkeen suuntasi hakemaan vielä Fitnesstukun paketin ja olin tilannut kaiken muun mukana itselleni uuden SmartShaken. Pinkki sai kaverikseen tällä kertaa vihreän :)



Torstain treeninä kävin tekemässä rinnan ja selän ja päälle tottakai hieman vatsoja, niitä jaksaa rutistella melkein joka treenin yhteydessä :D

Torstain treeni:

Rinta:
Peck Deck
Penkkipunnerrus laitteessa
Penkkipunnerrus levytangolla

Selkä:
Ylätalja leveällä otteella
Ylätalja kapealla otteella
Kulmasoutu kahvakuulalla
Alataljasoutu
Selän ojennukset
Supermanit maaten

Vatsat:
Kyljet kahvakuulalla
Rutistukset jumppapallolla
Kierrot
Hooverit

Päälle steppailin vielä portaidennousulaitteessa 20 minuuttia ja hyvän hien sain pintaan.


Torstain hikoilut


Hyvä treeni, hyvä mieli :)
Tänään lauantaina viettelen lepopäivää ja illalla olisi tarkoitus lähteä leffaan. Jos pullon pepsi maxia kävisi ostamassa :)

Ensi viikolla olisi tarkoitus alkaa nostamaan hieman ruokamääriä, jotta jaksaa salilla pumpata. Olen huomannut, etteivät energiat enää täysin riitä ja palautuminenkin on alkanut hidastumaan, kun vuoden alusta on vedellyt omatoimista GFG:tä. Mutta sokeriton pitää edelleen kuun loppuun! Siitä en luovu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)