tiistai 15. tammikuuta 2013

Treeniä ja ruokaa

Heippis!

Viikko alkanut oikein mukavasti. Maanantaina sain nukkua hieman normaalia pidempään (kuuteen :D ), sillä avomieheni lupasi käyttää koiran aamusta. Saisin toki nukkua myös paljon pidempään liukuman takia, mutta enpä halua. Mieluummin menen ajoissa töihin ja pääsen myös iltapäivällä ajoissa pois ;)

Töihin seiskaksi eväiden ja salikassin kera. Olen alkanut taas kantamaan lounasta välipalan lisäksi töihin mukaan. Pidemmän aikaa kävin syömässä ruokalassa, mutta hieman nuo kermaiset lihakastikkeet ja muut epämääräiset mössöt ovat alkaneet tökkimään. Salaatit ja keitot ovat kyllä hyviä ruokalassamme, mutta omia eväitä kantaessa ei tule syötyä liikaa ja napattua sitä ylimääräistä viipaletta leipää tai varsinkaan jälkkäriä näin herkuttomana tammikuuna :) Ja omat eväät maistuu!

Välipalana oli mukana rahkaa mustikoilla, jonka söin hieman ennen töistä lähtöä, kuppi kahvia ja töistä suoraan salille. Ja mikäs muukaan päivä aloittaisi viikon kuin, ah, niin ihana jalkatreeni <3

Crossarilla alkuun pienet lämmöt ja päälle hieman sumokyykkyjä kahvakuulan kanssa. Varsinaisen treenin aloitin kyykkäämällä laitteessa ja siihen päälle yhden jalan kyykkyjä. Huh, yhden jalan kyykyt hapottaa kivasti :) Painoja ei käsissä paljon tarvitse olla, jotta tuntuman saa. Suosittelen! Saa lonkan koukistajan venymään samalla hyvin.

Tästä jalat täristen prässiin, jossa leveällä haaralla kunnon supistuksia. Päälle polven ojennukset ja koukistukset. Sitten keskityttiin pakaroihin. Ensin superina lonkan ojennukset ja loitontajat. Päälle vielä taljassa takapotkuja kahteen suuntaan Nyyssölän Mikan opein gymblogin videosta :) Hihii, hauskoja jannuja :)



Loppuun vielä lähentäjiä ja pohkeita. Ja tottakai vatsat vielä päälle. Liikkeistä vuorossa oli kylkirutistukset kahvakuulalla, rutistukset laitteessa ja pallolla sekä kierrot.

Treenin jälkeen palari naamaan ja kotiin. Vaatteiden pikainen vaihto ja koiran kanssa lenkille. Jostain kummasta löysin vielä virtaa niinkin rankan jalkatreenin jälkeen, että käytiin reippailemassa vajaan 4 kilometrin reipas kävelylenkki. Tämän jälkeen nälkä huusikin jo vatsan pohjalla. Onneksi rakas mieheni jaksaa osallistua kokkailuun, jota on tullut jälleen harrastettua enenevissä määrin eväiden takia ja oli tehnyt tomaatti-chilipastaa :) Hyvää ja tulista, täysin minun makuun! Kylkiäisenä pari sataa grammaa tomaattia.





Maanantain liikuntarypistykseksi yhteensä salin ja kävelylenkin muodossa 01:50:21 ja kaloreita paloi 1131, huikeeta! :) Huomatkaa mätsäävä kerrasto ;)






Illasta kokkailin vielä lounastarpeita itselleni ja avokille ja vuorossa oli kasvisfrittata. Kasviksista mukaan valikoitui kesäkurpitsaa, keltaista ja punaista paprikaa, sipulia ja parsakaalia.




Kasvikset paloiksi ja vuokiin. Kananmunista käytin vain valkuaiset ja itselleni tein 6 valkuaisen version, johon lisäsin pienen lorauksen rasvatonta maitoa, raejuustoa, chiliä, suolaa ja pippuria. Jos chilin ystäviä löytyy, suosittelen tätä Sambal Oelek chilitahnaa, joka on kivan tulista :)






Valmiina uuniin


Juuri uunista tulleena

Oli hyvää ja juuri sopivan tulinen takapotku :)

Illan päätteeksi tein vielä Fitnesstukulle tilauksen, alkaa taas proteiinit ja palarit sun muuten oheishärpäkkeet olemaan lopussa ja kaappi kaipaa täyttöä :) Tällä kertaa ei tullut kyllä tilattua muuta kuin proteiinia, recoverya ja rasvanpolttajaa, jota otin kokeiluun. Olen hieman kyllä miettinyt leusiinin, l-glutamiinin ja BCAA:n tilaamista, mitä mieltä, kannattaisikos? BCAA:t oli mulle hetki sitten käytössä, mutta niitä nyt en syystä tai toisesta tilaillut lisää...

Tuo maanantain jalkatreeni on tuntunut tänään lihaksissa ja kyllä on taas treeni mennyt perille. Kivaa! Ehkä nää kintut saa joskus ne toivotut muodot ;) Ja pylly kans :D

Mites teillä on viikko alkanut? Joko on treenit aloitettu?

-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)